Cautare

5037 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 botosani" (2.56 secunde)
Si asa ajungem la criza cronica de forta de munca din Botosani, un subiect nu indeajuns de discutat. ... De aici, de la Botosani va incepe, si de la Vaslui, si din alte zone la fel de sarace ale Romaniei.
Botosani cu campioana tarii la fotbal, Dinamo Bucuresti inca nu a inceput. ... Meritul revine conducerii clubului sportiv, actionarilor, adica lui Cornel Svaiter de la Voronskaya, Valeriu Iftime de la Elsaco si executivului primariei care au inteles ca municipiul Botosani trebuie promovat si altfel.
Nu pentru ca siguranta cetateanului pare sa devina o gluma la Botosani, nici pentru ca Pietonalul Unirii devine simbata noaptea un soi de circuit de raliuri si, cu siguranta, nici pentru purcoiul de bani pe care il iau la pensionare.
REZUMAT | CFR Cluj - FC Botosani 1-1. ... Hindrich, Cestor, Bouhenna, Paun, Costache, Chipciu, Negut, Birligea, Sacko FC Botosani: ... Roman I rezumat cfr fc botosani, rezumat cfr fc botosani 1-1, gol deac, gol dican,
Luceafarul sau Poetul Nepereche sau altfel, tot superlativ, in functie de cit de mare a fost admiratia sincera a exegetilor pentru opera celui nascut la Botosani.
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
Dupa cei doi politisti din Manoleasa au fost prinsi in timp ce traficau tigari din Republica Moldova, un pompier si un politist de frontiera au fost ridicati de mascati, in noaptea de duminica spre luni, in urma unor descinderi organizate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani cu sprijinul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Botosani si politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Primele gafe majore ale Guvernului Tariceanu (modul de aplicare sau mai bine zis de suplinire a cotei unice de impozitare de 16%, inceperea luptei anticoruptie cu profesorii care dau meditati si nu au norme corespunzatoare de munca, modificarea aproape in totalitate a Codului muncii) au generat anuntarea unor actiuni revendicative de amploare.
Greva de avertisment si la Botosani Greva de avertisment desfasurata ieri de catre angajatii SNCFR intre orele 7,00 si 9,00 nu a afectat in mod deosebit mersul trenurilor la Botosani.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
google-analytics.com