Cautare

5038 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 botosani" (2.92 secunde)
Spre nemultumirea evidenta a unora, Constantin Contac a fost ales simbata, prin vot, conducator al organizatiei PSD Botosani, el fiind dealtfel singurul candidat la aceasta functie.
Ca prin farmec, au inceput sa apara si la noi, la Botosani, companii straine dispuse sa investeasca masiv. ... Vine cu pasi mari vremea cind in Botosani nu va mai exista patron peste vreo afacere mai mare decit o pravalioara sau un mic atelier.
Si bugetul local al municipiului Botosani, la fel ca si bugetul national, are mare nevoie de bani.
Incepe sa devina o traditie la Botosani ca, dupa ce mai apare vreo lege care sa dea ceva bani la saraci, copii cu handicap sau alte categorii defavorizate, sa creasca serios numarul saracilor, al copiilor cu handicap si in general al defavorizatilor.
Au fost verificate doua programe ale Consiliului Judetean (CJ) si Primariei Botosani.
Valeriu Iftime a explicat ca atunci cand a spus ca ii plateste clauza lui Marius Croitoru si il da afara de la FC Botosani a fost foarte nervos si ca nu ia in considerare aceasta varianta.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Cartea a fost publicata la Editura Agata din Botosani. ... Gheorghe" Botosani, orasul Botosani; ... 2005 - 2006 si 2007 - 2010: ... 2010 - 2012:
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Budescu a vorbit la finalul partidei FCSB - Botosani 3-1 despre discutia pe care a avut-o cu Gigi Becali. ... Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Aceste obiective au fost prioritate in aceste programe, iar pana la finalul anului aceste 500 de scoli vor fi finalizate si dotate cu mobilier, in asa fel incat copiii sa aiba la dispozitie 500 de imobile in care sa invete in conditii bune si foarte bune Concret in judetul Botosani cu sprijinul finantarii primite de la Ministerul Dezvoltarii au fost finalizate mai multe unitati de invatamant, altele fiind in diferite stadii procedurale si ma refer aici la unitatile de invatamant din comunele Romanesti, Rachiti, Suharau, Tudora sau Vorniceni.
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele care au de gand sa incheie o asigurare in anul 2010 se distribuie astfel in functie de varsta:
google-analytics.com