Cautare

61547 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din rm valcea" (5.78 secunde)
Senatorul social-democrat Coca Florian Laurentiu a declarat, la o intrunire electorala in orasul minier Berbesti, ca scorul electoral pe care PSD il va obtine in judetul Valcea, pe 25 mai, va fi intre 47% si 52%.
Dumitru Buse, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Valcea, i-a propus lui Mircia Gutau, primarul Ramnicului, sa se asocieze cu localitatile invecinate municipiului pentru a atrage fonduri europene, pentru constructia unei zone metropolitane. ... "Nu stiam ca Primaria municipiului Ramnicu Valcea este privata.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Reprezentantii Departamentului National Anticoruptie cerceteaza modul in care au fost executate lucrarile de reabilitare a drumurilor comunale, finantate de Ministerul Transporturilor, Comertului si Turismului (MTCT) in 2004, in judetul Valcea.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Fostul portar al divizionarei secunde CSM Valcea este fericit in Italia si se considera foarte norocos ca imbraca tricoul unei echipe foarte mari, cum este Juventus Torino Fotbalul romanesc produce talente pe "banda rulanta", insa nu toti cei cu har ajung sa joace in fotbalul mare, din diverse motive.
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008).
La Donna Medical Center din Bucuresti puteti apela cu incredere la urmatoarele servicii:
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
"Guvernul Romaniei a aprobat recent un Memorandum cu privire la Oltchim Ramnicu Valcea.
Reluam seria brandurilor de succes din Oltenia, dupa ce zilele trecute am prezentat evolutia marcilor Bunica, Wiesana, Top Gel, Olpo, Tomi. Astazi, detaliem evolutia altor marci renumite din zona Olteniei, mai exact din Dolj si Vâlcea, care au capatat notorietate pe plan national sau doar pe regiune:
Multe dintre societatile din portofoliul AVAS au fost lasate sa moara, iar cele scoase la vânzare sunt greu vandabile.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a dat publicitatii punctajul obtinut de candidatii la functiile de conducere din Finantele judetene si din Garda Financiara.
Sistemul bancar din România se confrunta cu o criza provocata de lipsa resurselor umane în domeniu.
Danilet, revocat din Consiliul Superior al Magistraturii S-au indeplinit conditiile legale. ... Peste 100 de judecatorii din toata tara au votat pentru revocarea judecatorului Cristi Vasilica Danilet din CSM, reprezentantul acestor instante in Consiliu.
Presedintele de onoare al PSD a afirmat, in Biroul Permanent al partidului de luni, ca liderii social-democrati nu ar trebui sa se grabeasca sa ii excluda din partid pe cei ce adopta pozitii critice si sa nu recurga la astfel de "masuri cazone", au declarat pentru Mediafax surse din PSD.
google-analytics.com