Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (3.16 secunde)
PROFI pregateste peste scurt timp o noua premiera pentru retail-ul din Romania si Sud-Estul Europei, dupa ce in luna decembrie a anului trecut a deschis la Bucuresti primul magazin din gheata din lume.
"Ne aflam in fata unei mare salt inainte in retail: am creat o noua tehnologie prin care vom putea ridica magazine cu format ideal in locuri pana acum inaccesibile retailului modern," a declarat Pawel Musial, directorul general al PROFI Rom Food.
De asemenea, in magazinul din parcul de retail Vulcan Value Center, compania va avea iluminat LED in unitate. Urmatoarele magazine Takko de pe plan local vor fi realizate dupa acest nou concept.
Casa Rusu este compania de retail a producatorului Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania.
Prin intreaga lor activitate, magazinele PROFI construiesc un climat de incredere si stabilitate nu doar in comert, ci si in intreaga societate romaneasca, contribuind la extinderea comertului fiscalizat si, in consecinta, la asigurarea de locuri de munca, fonduri pentru asistenta sociala si asa mai departe.Prin cei peste 7400 de angajati care lucreaza in 292 de magazine in 138 de localitati din 40 de judete, PROFI este lantul de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Prin cele 331 magazine care satisfac cerintele clientilor din 158 de localitati din toate judetele tarii si municipiul Bucuresti, PROFI reprezinta in momentul de fata reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
Prin cei aproape 8000 de angajati si numarul de magazine aflate in toate judetele tarii si municipiul Bucuresti, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
In momentul de fata peste 8500 de angajati PROFI lucreaza in 357 magazine in 170 de localitati din toate cele 41 de judete si municipiul Bucuresti, PROFI fiind reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
Prin cei peste 9000 de angajati care lucreaza astazi in 366 de magazine din 176 de localitati, PROFI isi intareste pozitia deja consacrata: retaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
Cu 371 de magazine in 176 de localitati din toate judetele si cu peste 9500 de angajati, PROFI este lantul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
Prezenta in 178 de localitati din toate judetele tarii, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
Astfel, reteaua a ajuns sa cuprinda in prezent 379 magazine in 179 de localitati din toate cele 41 de judete si municipiul Bucuresti, mentinandu-si ritmul alert de extindere si intarindu-si pozitia deja recunoscuta: lantul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
Avand 382 de magazine care activeaza in 181 de localitati si peste 9500 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Prezenta in 198 de localitati din toate judetele tarii, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.
Cu peste 10.000 de angajati, PROFI totalizeaza acum 448 de unitati in 220 localitati din toate judetele si municipiul Bucuresti, fiind reteaua de retail cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Cuprinzand in prezent 455 de unitati in 227 de localitati din toate judetele si municipiul Bucuresti, PROFI este reteaua de retail cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Prin magazinele sale prezente in 278 de localitati, si cu peste 11.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Prin cele 536 de magazine ale sale, prezente in 283 de localitati, si cu aproape 12.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Prin cele 539 de magazine ale sale si cu aproape 12.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Prin cele 551 de magazine ale sale prezente in 295 de localitati si cu aproape 12.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
google-analytics.com