Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (3.19 secunde)
Profilul companiei OBI Cu 539 de magazine, OBI este liderul incontestabil al pietei de retail DIY din Germania si unul dintre principalii jucatori de pe piata europeana.
Aceste produse sunt cele mai solicitate si reprezinta peste 90% din portofoliu de retail al companiei’’ , declara Radu Mustatea, Presedintele Directoratului Astra Asigurari.
Cu 540 de magazine, OBI este liderul incontestabil al pietei de retail DIY din Germania si unul dintre principalii jucatori de pe piata europeana.
Cu 539 de magazine, OBI este liderul incontestabil al pietei de retail DIY din Germania si unul dintre principalii jucatori de pe piata europeana.
Asesoft pe distributie si eMAG pe cea de retail online", declara, la momentul incheierii tranzactiei, Radu Apostolescu, director marketing si cofondator eMAG.
Cu 539 de magazine, OBI este liderul incontestabil al pietei de retail DIY din Germania si unul dintre principalii jucatori de pe piata europeana.
Noul sediu al ambasadei se numara printre putinele cladiri in totalitate verzi din Romania, dupa sediul Nokia si centrul de retail al bauMax din Ploiesti.
"Vom trimite o oferta competitiva si pentru partea a doua a programului", a declarat Stefan Coroianu, director executiv Directia Credite Retail din cadrul BCR.
O parte din actiuni ar ajunge la investitorii institutionali mari, dar sunt sigur ca daca vanzarea se va face prin oferte publice, vor ajunge si la investitori de retail.
Custom Research - cercetare ad hoc, Consumer Panel - cercetare continua pentru bunuri de larg consum, Retail and Technology - cercetare continua pentru bunuri electronice si electrocasnice si Media - cercetare calitativa si cantitativa pe consumul de produse media.
Fondul a preluat anul trecut de la BelRom parcul comercial European Retail Park Braila, pentru 63 milioane de euro, fiind cea mai mare achizitie a unui proiect imobiliar realizat in 2009 in Romania.
Romania si Ungaria sunt singurele state din Europa de Est care ofera atractivitate limitata investitorilor", a declarat Bogdan Sergentu, Head of Valuations and Consulting, DTZ Echinox. "Acest lucru se reflecta si in dominarea sectorului de retail pe piata tranzactiilor din Romania.
La nivelul tarii tranzactia inseamna achizitia a 96 de magazine Plus, reprezentand al doilea jucator de pe piata retail-ului de tip discount.
Pe piata cardurilor, BT detine o cota de 16,5%", a precizat Neguta Rusinaru, director adjunct de retail, Sucursala BT Craiova.
Vanzatorii de branza de oaie n-au oi, iar cei care vand carne de porc nu au porci", a spus Minea la "Romania Retail Forum".
Totodata, Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca unitatile teritoriale retail, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri si centrele de afaceri corporate, nu vor avea program cu publicul in zilele de 25 si 26 decembrie, respectiv 1 si 2 ianuarie 2011.
Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie, respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Spre exemplu, BCR are un portofoliu de credite ipotecare in valoare de peste 1,5 miliarde de euro, reprezentand 30% din segmentul de retail, iar clientii bancii au refinantat la alte institutii imprumuturi ipotecare in suma de 120 milioane de euro.
De aceeasi parere este si Razvan Sin, directorul departamentului de retail din cadrul companiei DTZ Echinox, care ne-a declarat ca piata elimina produsele care nu sunt corect pozitionate si dimensionate.
Noile filiale vor oferi servicii de retail si commercial banking. ICBC ocupa primul loc in topul ziarului german Handelsblatt al celor mai mari banci din lume dupa capitalizare, cu 174,6 mld.
google-analytics.com