Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (2.75 secunde)
Prin magazine prezente in 326 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Cu magazine prezente in 337 de localitati si o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Cu magazine prezente in 343 de localitati si o echipa de peste 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Prezenta cu o echipa de peste 12.000 de oameni in 353 de localitati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Prin magazine prezente in 356 de localitati si o echipa de peste 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Cu magazine prezente in 361 de localitati si o echipa de peste 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Prin numarul de localitati in care este prezenta si prin echipa sa de peste 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Cu magazine prezente in 373 de localitati si o echipa de aproape 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Prin numarul de localitati din toate jutetele si echipa sa de aproape 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Cu magazine prezente in 382 de localitati si o echipa de aproape 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Cu magazine prezente in 384 de localitati si o echipa de aproape 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Cu magazine prezente in 387 de localitati si o echipa de aproape 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
Este cumva afectat capitalul strain atotdominant in domenii de forta precum constructiile auto, componente auto, IT, retail sau consultanta? Nu!
Portofoliul AFI Europe include centre comerciale si proprietati de retail, parcuri de business si dezvoltari rezidentiale de mare amploare si dezvoltari cu utilizare mixta.
Imagini ale modelului de top au aparut deja pe Internet, si din cate se vede si din poza, vom asista la aparitia cele mai lungi placi video din istorie, peste 31 cm lungime in varianta OEM, respectiv 24 cm in varianta Retail.
Incetarea comercializarii variantei retail (si nu a celei OEM cum este cazul de mai sus) probabil ca se va produce in cursul anului 2008, dar pana atunci platforma Vista se va maturiza prin aparitia driverelor corespunzatoare si a programelor optimizate pentru acesta.
Produsele IT ale companiei LG pot fi gasite si in lanturile mari de retail. Corporatia BenQ este formata din trei grupuri principale de afaceri - Digital Media Business Group, Integrated Manufacturing Service Business Group si Mobile Communication Business Group.
Compania de distributie IT are o baza de clienti formata din peste 1.000 de companii active si este furnizor important al retelelor de retail locale.Asesoft Distribution distribuie o gama completa de produse, reprezentând furnizori de top ai industriei IT:
Multi se îndoiesc ca dispozitivul va fi la moda printre consumatorii principali de telefonie mobila din Japonia, cea mai mare piata de retail din Asia, din cauza ca nu suporta servicii de televiziune sau functii pentru plati electronice.
Produsul va fi disponibil in retelele de retail in luna decembrie 2011, informeaza Agerpres. Notebook-ul U 9 incorporeaza cel mai nou procesor Intel Dual Core 1,6 Ghz - Cedarview, o memorie RAM de 2GB si hard-disk de tip SSD de 64 sau 128 GB.
google-analytics.com