Cautare

335 de rezultate pentru "retail" (3.00 secunde)
Sunt invitati sa participe Dumitru Nancu - vicepresedintele Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (AIPPIMM), Senol Asan - director Regional Retail Constanta, Banca Comerciala Romana, Cristian Vanghele - director Filiala Constanta, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) si Ciprian Mihalceanu - sef serviciu Directia Gestionarea Fondurilor Comunitare pentru IMM, Ministerul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri.
La nivel mondial, compania Real este lider pe piata de retail in Germania, Polonia, Romania si Turcia, avand 2200 de magazine in 32 de tari, cca.
Cel mai probabil creditarea va creste intr-un ritm anual mult mai normal acum, de 10-15%, a declarat Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank.
Cel mai probabil creditarea va creste intr-un ritm anual mult mai normal acum, de 10-15%, a declarat Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank.
Noua sucursala se adauga celor zece existente (opt in Bucuresti, una in Constanta si alta in Ploiesti) si ofera clientilor o gama extinsa de produse financiare si servicii bancare moderne, care se adreseaza atat segmentului de retail - persoane fizice si intreprinderi mici si mijlocii, cat si segmentului corporate.
Printre domeniile in care firmele din Romania au atras fonduri in primul trimestru se numara constructii de masini si componente auto, asigurari, bancar, farmaceutic, retail, siderurgie si dezvoltare imobiliara.
Romania va fi inclusa intr-un lant mondial de retail de decoratiuni, Rosebys, infiintat de catre miliardarul indian Sanjay Dalmia. Omul de afaceri are deja magazine in Marea Britanie si India, iar, in acest an, intentioneaza sa deschida altele in Romania, Polonia, Singapore, Malaezia, Indonezia si Thailanda.
In acelasi timp, se are in vedere si o ajustare a dobanzilor pe partea de creditare", a declarat directorul executiv reponsabil de segmentul de retail si retea in cadrul Bancii Romanesti, Lakis Couninis.
In prezent, divizia de retail auto a TiriacHolding comercializeaza la Brasov noua marci. Anul trecut, compania a atins un nivel al cifrei de afaceri de 600 de milioane de euro.
De asemenea, retelele de retail au avut incasari totale de 1,9 miliarde euro din bere si de 1,7 miliarde euro din bauturi racoritoare carbonatate.
Alaturi de ministrul Ilie Sarbu, la eveniment participa inalti demnitari si functionari ai M.A.P.D.R, reprezentantii producatorilor si comerciantilor de vinuri, ai ambasadelor, retelelor de retail, patronatelor si sindicatelor din industria alimentara.
Compania Flavus Investitii, cea care detine in proprietate platforma Tractorul, a incheiat un joint-venture cu firma austriaca Krammer&Wagner pentru realizarea primei faze a proiectului cartierului Coresi, acesta urmand sa cuprinda un parc de retail si un mall cu 100.000 de metri patrati inchiriabili.
Concluziile acestor intalniri cu experti din sistemul bancar, din asigurari, leasing, din sectorul auto, retail, din industria producatoare de componente auto, din turism sau din domeniul farmaceutic au fost prezentate in paginile ziarului aminitit mai sus, iar deciziile care pot fi luate vor fi discutate in cadrul conferintei de la sfarsitul lunii iunie.
"Reducerile de dobanda se aplica la creditele cu dobanda variabila, in functie de respectivii indicatori, dar nu se aplica reduceri de dobanda la persoanele cu credite in sold cu dobanda fixa", spune directorul adjunct de retail al unei banci craiovene.
La aproape trei saptamani de la debutul programului destinat dezghetarii creditului de retail si a pietei imobiliare, Fondul de Garantare a analizat si aprobat doar 34 de dosare pentru acordarea de garantii in cadrul programului "Prima casa".
"BCR este cel mai mare creditor ipotecar din Romania si cel mai important sustinator al programului si am luat masuri speciale pentru a accelera procesul de acordare a creditelor prin program", a declarat Martin Skopek, vicepresedinte pentru retail al bancii.
Este vorba despre dobanzile la creditele noi", a spus directorul de retail al unei banci din Craiova. La ultima diminuare a dobanzii de politica monetara operata in iunie, scaderile au fost aproape insesizabile.
Cercetare Ad Hoc (Custom Research), Cercetare continua pentru bunuri electronice si electrocasnice (Retail and Technology) si Media. Pentru informatii suplimentare, vizitati website-ul nostru:
OBI, liderul incontestabil al pietei de retail DIY si gradinarit din Europa Centrala si de Est, a decis sa se implice tot mai mult in viata consumatorilor sai romani, fiind alaturi de acestia la fiecare decizie inteleapta menita sa le construiasca viitorul.
Datorita acestui proiect, OttoBroker devine cel mai mare operator de brokeraj in asigurari retail din Romania. "Inca de la infiintare, in anul 2001, compania noastra si-a asumat efortul de educare si formare a pietei de asigurari din Romania", declara Victor Sraer, Director General OttoBroker.
google-analytics.com