Cautare

641 de rezultate pentru "repartitoare caldura" (4.76 secunde)
Fiind un centru de afaceri mic, ocupat de firme foarte mici, nu ar avea sens montarea de contoare, repartitoare de caldura in fiecare camera si nici tinerea unei evidente de folosire a salii de prezentari", se arata in cererea de finantare, in care se mai precizeaza ca acest centru va deveni operational din al doilea an al proiectului.
Economiseste apa, electricitatea, gazele, caldura. Daca ai repartitoare, inchide caloriferele cand nu esti acasa. Fa dusuri, in loc de baie in cada si nu lasa apa sa curga in zadar.
Zeci de locatari ai unui bloc din Bals au ramas de luni fara apa si fara caldura, din cauza datoriilor mari pe care asociatia le-a acumulat catre furnizorul de apa. ... Astfel, s-a ajuns in situatia in care zeci de familii nu au apa si nici caldura.
In timp ce prima vizeaza eficientizarea sistemului pana la scara blocului, cea de-a doua tine de consumatorul final si se refera la rentabilizarea retelelor interioare, de alimentare cu apa calda si caldura ale imobilelor, contorizarea individuala si reabilitarea termica a fatadelor, teraselor si tamplariei exterioare.
Asta din cauza ca apartamentele debransate genereaza cheltuieli mai mari pentru caldura apartamentelor situate pe verticala. Spre exemplu, cheltuielile cu caldura de 150 de lei ar creste la 250 de lei daca apartamentul vecin de pe verticala s-ar debransa, explica Mereuta.
"Lupta" pentru preluarea Electrocentrale, societatea locala care asigura caldura galatenilor, dusa la nivelul declaratiilor, in ultimele saptamini, intre presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca si primarul Galatiului, Dumitru Nicolae, a devenit un lucru obisnuit.
Ca sa nu o prinda iarna fara foc la centralele termice, unde furnizorul a sistat alimentarea cu gaz metan din cauza restantelor, Regia Autonoma de Termoficare Craiova a platit 115 miliarde din bani proprii catre Distrigaz Sud SA, in contul datoriilor pe care craiovenii deserviti de aceste centrale le au la caldura si apa calda.
Acum toata lumea isi plateste caldura, e totul bine, dar din primavara incepem sa tragem de datornici", a declarat viceprimarul. La IGO Caracal, societatea care furnizeaza utilitatile in oras, populatia inregistreaza o datorie de 39 de miliarde, din care 11 miliarde sunt datorii la caldura, din iarna trecuta.
Practic, acest lucru ar insemna ca apa calda si caldura ar putea fi produse cu ajutorul energiei eoliene, geotermale si solare, aceasta metoda fiind la indemana oricarei persoane.
Furnizorul de caldura, Regia Autonoma de Termoficare (RATf), le solicita din nou craiovenilor sa incheie conventii individuale pentru furnizarea caldurii. ... Cu toate acestea, furnizorul de caldura al orasului s-a afundat in datorii.
Zilnic, mii de craioveni depun la Fisc cereri pentru eliberarea adeverintei de venit, necesara obtinerii subventiei la caldura.
Zilnic, mii de craioveni depun la Fisc cereri pentru eliberarea adeverintei de venit, necesara obtinerii subventiei la caldura.
Belladonna - Matraguna Durerea care se manifesta sub forma de crize de otalgie intensa, de scurta durata, care apar brusc, cu caldura si inflamatie, sugereaza nevoia administrarii acestui remediu. ... Durerile de urechi (si nu numai) sunt amplificate de caldura si vant.
mancarimile sunt agravate si la caldura. ... mancarimi intense agravate de caldura; ... mancarimile se agraveaza dupa expunerea la caldura patului si dupa baie; ... mancarimile si aspectul leziunii sunt agravate de caldura si de contactul cu apa;
Caldura ne face mai agresivi si nervosi, este un lucru stiut. Deopotriva, de caldura si nervi suferim in aceste zile si noi oamenii, dar si bietele necuvantatoare, ca, pana la urma, in anumite situatii cu greu se mai face diferenta intre un seaman de-al nostru sau o dobitoaca.
Iarna asta ne va arde la buzunare caldura din case. ... Pentru ca ani de zile primarul s-a batut cu pumnul in piept ca va prelua Electrocentrale, pentru ca nu vrea sa lase caldura galatenilor pe mana altuia.
Totodata, in intervalul ianuarie-septembrie au fost comercializate 1.130 de buldoexcavatoare, fata de 903 bucati in intervalul similar din 2007. In sectorul utilajelor complementare (macarale, betoniere, repartitoare pentru asfalt, concasoare), vanzarile au urcat cu circa 35%.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna. ... regia locala de termoficare avea conturile blocate si locuitorii urmau sa nu aiba caldura in aceasta iarna.
Obiectul degaja caldura, de parca sufla aer cald. ... S-a simtit patruns dintr-odata de o caldura de parca ar fi fost intr-un cuptor. ... In poiana aceea, unde fusese caldura aceea ca de cuptor, i se parlise si parul, si genele, si mustata.
Aceasta Â' caldura Â' este o rezultanta a unor factori interni si externi. ... intoleranta la caldura mare, reactie puternica la anumite mancaruri (picante, fructe de mare, ciocolata) sau avand febra relativ mare atunci cand sunt bolnavi.
google-analytics.com