Cautare

642 de rezultate pentru "repartitoare caldura" (3.40 secunde)
In acest sens, presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, unul dintre coordonatorii strategiei pentru acordarea subventiilor la caldura, a spus ca "s-a consumat foarte mult timp cu discutiile pe marginea problemei agentului termic" si ca "nu s-a discutat despre alegerile anticipate".
"Caldura mare! ... Caldura l-a cuprins si pe Geoana, care a venit in fata parlamentului cu cea mai idioata idee pe care am auzit-o vreodata:
Ia fa tu mai multe bai de multime, sa vezi cata caldura in jurul tau, cat o sa transpiri de atata caldura, pana sa te vezi in masina ta blindata.
Odata cu scumpirea gazului va creste si pretul gigacaloriei, care se va reflecta in tarifele la apa calda si caldura. Astfel, de astazi apa calda va costa cu 9% mai mult, iar caldura cu 20%.
Mai mult chiar, in cazul in care furnizorii de energie termica isi vor achita aceste datorii, cele mai multe reprezentand facturile neincasate emise in perioada 2004-2005, e posibil ca pretul platit pentru caldura din aceasta iarna sa creasca cu pana la 50%. ... Fara caldura la iarna?!
Se pare insa ca Radet amana furnizarea energiei termice pana cand intra in vigoare noul pret al gigacaloriei si nu ne da caldura conform legii, adica dupa ce se inregistreaza trei zile consecutive sub 10 grade Celsius.
Oriunde ne-am afla, acasa, pe strada, la birou, caldura ne urmareste, si am face orice pentru a scapa de aceasta problema. ... Clientii iau cu asalt terasele, unde merg mai ales seara, dupa ce a mai trecut caldura de peste zi.
Metoda se bazeaza pe principiul vaporizarii lichidelor si consta in racirea locala si temporara a atmosferei din jurul unei instalatii de stropire cu apa, fenomen care se produce pe fondul absorbtiei de caldura din mediul ambiant la trecerea apei din stare lichida in stare gazoasa.
Muncile agricole si caldura excesiva au atras dupa sine o scadere a ritmului de depunere a dosarelor de renta viagera. ... "Muncile agricole din ultima perioada (recoltarea unor culturi si lucrarile de intretinere a altora) si caldura au facut ca ritmul de depunere a dosarelor de renta viagera sa scada.
Statul va plati iarna aceasta integral factura familiilor care traiesc din venitul minim garantat si va acoperi 90% din cheltuielile cu apa calda si caldura consumata de abonatii sistemului centralizat de termoficare care au venituri lunare de maximum 125 de lei de persoana - propune Ministerul Muncii.
Din cauza restantelor de 150 de miliarde pe care Regia Autonoma de Termoficare le-a inregistrat la Distrigaz Sud SA, furnizorul de gaz metan a sistat alimentarea inclusiv la centrale termice care deservesc asociatii de proprietari fara debite la caldura si apa calda.
Directorul Rominterm-ului, Iulian Staicu, afirma ca, daca saptamana viitoare o buna parte a asociatiilor de proprietari din oras vor avea caldura, vor mai ramane si foarte multe blocuri unde caloriferele nu se vor dezmorti mult timp de acum inainte.
Aproximativ 30% din radiatia primita de Pamant este reflectata in spatiul cosmic de nori si de suprafata terestra, iar restul de 70% este absorbita, ea regasindu-se in caldura aerului, a apei, in caldura latenta de evaporare a apei din mari si oceane si de pe suprafata de uscat umeda;
Energia geotermala reprezinta caldura continuta in fluidele si rocile subterane. ... Tehnologia de azi utilizeaza resursele hidrotermale, dar, in viitor, odata cu imputinarea energiei fosile, se va putea folosi caldura continuta in adancul scoartei terestre in roci uscate, sau chiar cea din magma.
Amenintate sunt Asociatiile de proprietari, multe dintre ele cu mari debite si la caldura, dar mai ales consumatorii casnici.
Caldura din ultima perioada face ca munca sa devina o corvoada pentru salariatii care isi desfasoara activitatea in aer liber. ... Daca ramaneam acasa, trebuia sa dam cu sapa si tot in caldura stateam", a declarat Nicolae, de 26 de ani, care munceste de zece ani in constructii.
Practic, fiecare familie din aceste apartamente primeste, indirect, subventie pentru apa calda si caldura. ... Solutia eliminarii subventiei la caldura nu este viabila, intrucat costurile de la bugetul de stat sunt de doar de 500 milioane de lei anual.
Prin utilizarea Reflectix® este garantata reducerea semnificativa a pierderilor de caldura si implicit a costurilor de climatizare", (Bogdan Ivanescu, Managing Partner TSData Construct) Tehnologia Reflectix® a fost creata, acum 26 de ani, de NASA pentru a fi folosita la izolarea echipamentelor trimise in spatiu, fiind singurul material ce poate izola si proteja fata de efectele nocive ale radiatiilor.
Apartamentele utilizeaza energia regenerabila a pamantului pentru obținerea caldurii pe timp de iarna, racirii pe timp de vara si a apei calde cu ajutorul sondelor conectate la pompele de caldura geotermice (geotermale) cu clasa energetica A+++ importate din Suedia.
Ecovillas a mai construit alte 32 de case pasive cu pompe de caldura finalizate in anul 2016. ... Exista in fiecare apartament un sistem de incazire prin pardoseala, iar pierderile de caldura sunt reduse la zero datorita izolatiei foarte bune.
google-analytics.com