Cautare

642 de rezultate pentru "repartitoare caldura" (4.45 secunde)
Cum sa-ti racoresti casa fara aer conditionat A venit vara, caldura ne toropeste si toti visam la aparatul de aer conditionat care sa ne aduca racoarea. ... Vei impiedica astfel caldura sa-ti patrunda in casa. ... Culorile inchise atrag caldura.
Luiza Moldovan) Eu cred ca Opaina are completamente dreptate cand spune ca tot romanul trebuie sa stea cu caloriferul deschis, chiar si ala care, sireacul, si-l inchide ca el n-are dupa ce bea apa, darmite sa-si mai permita si caldura-n casa.
Sangele recupereaza din caldura produsa de diferitele organe si trimite informatia termostatului central. In partea anterioara a hipotalamusului, sunt neuronii sensibili la caldura care sunt captatori specializati ce masoara ridicarea temperaturii centrale. In caz de caldura, corpul va face totul sa scape de excedentul de caldura.
Numai caldura sa fie, ca restul...
Cunoscuta companie germana Rehau, a lansat, oficial, ieri, si la Constanta pompele de caldura.
Termoficarea, furnizorul de caldura al orasului, spune ca in cel mult o saptamana va trece la debransarea selectiva, pe scara de bloc sau pe apartament. Craiovenii care au restante mari la intretinere au zilele numarate pana cand vor ramane definitiv fara apa calda si caldura.
Sigur ca, nimeni nu te poate obliga sa consumi ceva daca nu vrei si deci nici caldura, astfel incit nici Termica nu poate forta pe cineva sa ii furnizeze agent termic.
Culorile si semnificatia lor Rosu simbolizeaza caldura, foc, pasiune, entuziasm si agresiune. ... Galbenul folosit in cantitati mici creaza senzatia de caldura si stralucire. El reprezinta ludicul, lumina, creativitatea, caldura si o atitudine lejera in ceea ce priveste viata.
29 Craiovita Noua, cu o datorie catre furnizorul de caldura al orasului de peste 1.150.000 de lei, din care jumatate reprezinta numai penalitatile. ... Oamenii nu au acum nici apa calda, nici caldura.
Termosistemul elimina pierderile de caldura Potrivit specialistilor din domeniu, alte lucrari de reabilitare care mai pot fi facute intr-un apartament sunt cele legate de instalatia electrica (schimbarea conductoarelor de aluminiu cu cele de cupru).
Motiunea USL privind eliminarea subventiei la caldura, respinsa de Senat Motiunea depusa de senatorii Uniunii Social-Liberale privind eliminarea subventiei la caldura a fost respinsa luni de senatorii PDL-UDMR-UNPR.
"Nu sunt de acord cu aceasta majorare a facturilor la caldura si cu suportarea de populatie a pierderilor inregistrate de Termoficare pe care ni le propun primarul si cei de la Regie.
Complexul Energetic Craiova a somat ieri primaria si Regia de Termoficare cu sistarea furnizarii energiei termice catre distribuitorul de apa calda si caldura, din cauza nerespectarii graficului de reesalonare a platii unei datorii istorice de 920 de miliarde de lei vechi.
Unele dintre acestea, mai norocoase, vor avea caldura si apa calda incepand cu aceasta saptamana, altele vor fi nevoite sa se incalzeasca cu ce au la indemana pana ... ... O parte dintre acestia nici nu vor avea caldura decat la inceputul lunii viitoare.
Administratia judeteana a inaugurat ieri panourile solare si pompa de caldura geotermala care alimenteaza cu energie termica si apa calda Centrul medico-social de la Melinesti. ... (conducte de caldura), care capteaza energia solara si o transforma in energie termica. ... Panourile sunt completate de o pompa de caldura geotermala.
Toti bucurestenii vor primi subventie pentru caldura in aceasta iarna Urmeaza o noua iarna cu subventie la caldura. Desi in urma cu cateva saptamani anuntase ca doar 500.000 de persoane vor mai primi subventie la caldura in acest an, joi, primarul general, Sorin Oprescu s-a razgandit.
Trucuri eficiente impotriva frigului, in sezonul rece O serie de trucuri recomandate de expertii in sanatate se pot dovedi extrem de utile pentru a combate frigul pe timp de iarna si pentru a pastra caldura corporala, informeaza dailymail.co.uk.
Valuri de caldura si insecte, alergii si boli tropicale, in special, in sud-estul Europei (Autoare: Magda Marincovici) Valurile de caldura, alergii, boli tropicale, insecte. ... Un val de caldura se defineste prin o perioada de mai multe zile de-a lungul carora tempetaturile inalte nu coboara in timpul noptii.
In producerea de caldura â€" termogeneza â€" intervin procesele biochimice, caldura fiind rezultatul proceselor de oxidare din organism, mai ales prin activitatea musculara si glandulara. In pierderea de caldura â€" termoliza â€" intervin mecanisme fizice, caldura pierzandu-se prin piele, plamani, rinichi.
Montarea sistemelor de individualizare a consumurilor este obligatorie conform legii, insa, spre exemplu in Bucuresti, mai putin de 5% din apartamente au repartitoare de costuri. Cresterea cuantumului ajutoarelor la caldura trebuie dublata de eficientizarea sistemului de acordare a acestora:
google-analytics.com