Cautare

891 de rezultate pentru "razvan" (3.67 secunde)
Curtea Veche Publishing a invitat recent cititorii sa petreaca o seara alaturi de Razvan Petrescu, unul dintre cei mai importanti si indragiti autori de proza scurta, vineri, 20 septembrie, incepand cu ora 18.30, la Clubul Taranului Roman.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Razvan DARABAN - manager proiect PRESMED, Dr. ... Razvan TEODOREANU, As. ... Razvan Daraban: ... Razvan Nicolae: "Recrutarea unui numar atat de mare de studenti - 500 - dovedeste ca activitatile desfasurate i-au tinut conectati.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a devenit membru PNL o data cu preluarea conducerii diplomatiei romanesti. ... Ajuns ministru de Externe in noul Guvern, Mihai Razvan Ungureanu s-a inscris in PNL.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu (foto), considera ca in Romania este necesar ca legile sa fie puse in aplicare, insa nu este momentul demararii unei adevarate revolutii iacobine, cu taieri de capete, in domeniul coruptiei.
Premierul Calin Popescu Tariceanu considera ca Razvan Orasanu si-a indeplinit foarte bine mandatul de presedinte al AVAS, continuand procesul de eliminare a coruptiei din cadrul institutiei, accelerand privatizarea si majorand nivelul de recuperare a datoriilor bugetare, precizeaza Guvernul.
Afirmatia apartine viceprimarului liberal Mircea Razvan Cristea, care este nemultumit de performantele sportive obtinute de judetul nostru, comparativ cu alte zone din tara. ... Consiliul Local a participat la finantarea echipei Otelul vreme indelungata, dar, la un moment dat, colaborarea s-a incheiat", afirma Mircea Razvan Cristea.
In cadrul conferintei de presa sustinute ieri, viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea a declarat ca sondajul comandat de partid pentru desemnarea persoanei care va candida la fotoliul de edil sef al orasului a fost finalizat, urmand ca in circa doua saptamani sa se faca lansarea oficiala a "aspirantului".
Dan Duca publica un interviu, pe VoxPublica, intitulat "Razvan Theodorescu: ... Razvan Theodorescu: ... Mereu a existat aceasta intrebare, cum se simte academicianul Razvan Theodorescu in intr-un partid in care Marian Vanghelie este unul din liderii marcanti?
Vicepresedintele PDL nu va mai ocupa scaunul de ministru in Guvernul Mihai Razvan Ungureanu. Alaturi de Elena Udrea, toti ministrii PDL din Guvernul Boc nu vor face parte si din cabinetul lui Mihai Razvan Ungureanu.
Si poate ca Mihai Razvan Ungureanu, in tandem cu Presedintele Traian Basescu, reprezinta un garant.
Mihai Razvan Ungureanu, de la fost rocker, la prim-ministru Noul premier desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a fost in adolescenta un impatimit al rock-ului, facand parte dintr-o trupa care a sustinut mai multe concerte. Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, are si alte pasiuni decat politica si serviciile secrete.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri ca USL nu va participa la procedurile privind investirea Cabinetului condus de Mihai Razvan Ungureanu, decizia fiind agreata si de PNL si PC.
Am lucrat 5 ani cu Mihai Razvan Ungureanu ca sef de serviciu si mai bine de un an ca ministru de Externe." - "Eu nu exclud ca am avea puncte de vedere divergente. ... Mihai Razvan Ungureanu a deprins un tip de analiza care il face sa nu se repeada.
Mihai Razvan Ungureanu, atac la adresa lui Victor Ponta Invitat, marti seara, la Realitatea TV, premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a lansat intr-un atac dur si direct la adresa presedintelui PSD, Victor Ponta.
Mihai Razvan Ungureanu Unul dintre blogurile cele mai active pe linie politica - de altfel se numeste "Politica ta" (vechea denumire, "Mos Califar") - face in cateva randuri o sinteza a activitatii premierului demis vineri, Mihai Razvan Ungureanu.
Mihai Razvan Ungureanu a dorit sa-si faca o retragere glorioasa, dar a iesit o fasaiala. ... Istoria cresterii si descresterii lui Mihai Razvan Ungureanu are morala sa, folositoare tuturor celor mistuiti de flacara launtrica a eternitatii.
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Mihai Razvan Ungureanu poate fi proiectat ca viitor premier dupa alegerile din noiembrie acest an sau ca un candidat independent la Presedintie in 2014. ... fata de Mihai Razvan Ungureanu, care va fi "mai clar conturata"
Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ieri pentru Mediafax ca alegerile au aratat "un vot negativ la adresa clasei politice", prin faptul ca aproximativ 50% din alegatori nu au votat, precizand ca este momentul propice al analizelor responsabile la nivelul partidelor politice, inclusiv in PDL.
Daniela Crudu, mascota matinalilor Razvan si Dani, inregistreaza un mare succes la public datorita formelor apetisante si unei ingenuitati cultivate. ... Razvan si Dani au prezentat in emisiunea Neata, de vineri 24 iulie, imagini de la primul contact al Danielei Crudu cu televiziunea.
google-analytics.com