DeCeNews informeaza: Mihai Razvan Ungureanu, de la fost rocker, la prim-ministru

Noul premier desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a fost in adolescenta un impatimit al rock-ului, facand parte dintr-o trupa care a sustinut mai multe concerte.
Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, are si alte pasiuni decat politica si serviciile secrete. O retrospectiva a vietii sale adolescentine ni-l releva pe cel insarcinat cu desemnarea noului guvern drept un tanar rebel, cu mare aplecare spre sunetul muzical al metalelor grele.
Conform site-ului bazavan.ro, el a facut chiar parte dintr-o trupa rock, cu care a sustinut cateva concerte, cu care a avut succes la public. In urma cu aproape 6 ani, chiar el recunostea intr-un interviu pentru revista Tabu: "La primul concert pe care l-am dat, concert autentic, mama s-a speriat. Era un rock destul de zgomotos, care a reusit sa ridice o sala de 1.000 de oameni in picioare, a sunat foarte bine, era ritmat. Ne-au cautat de la radioul national, deveniseram interesanti. Eram in clasa a XII-a, anul admiterii si al Bac-ului. Noi eram entuziasmati, dar presupun ca parintilor le-am dat batai de cap cu pasiunea mea si imi pare rau".