Cautare

891 de rezultate pentru "razvan" (3.69 secunde)
Gluscenko a mentionat ca este bine ca este insotit in Romania fundasul Razvan Rat. "Au existat unele probleme organizatorice in Romania, pe care Razvan le-a rezolvat repede", a explicat medicul.
Tot aur au obtinut si Razvan Gigea si David Dumitrascu la en-bu masculin (categoria copii 3), echipa masculina de kata, compusa din Razvan Gigea, David Dumitrascu si David Dutu (categoria copii 3) si echipa masculina de kata copii 4, alcatuita din Andrei Marita, Mario Radulea si Claudiu Matei.
Ultimul meci cu Albania a avut loc pe 31 mai 2014, cand tricolorii s-au impus cu 1-0 la Yverdon (Elvetia), prin golul marcat de Razvan Rat (82). ... Razvan Rat este jucatorul cu cele mai multe selectii, 113.
Dupa ce wowbiz.ro a dezvaluit, in exclusivitate, idila dintre Simona Gherghe si Razvan Sandulescu, prezentatoarea tv a postat pe contul ei de facebook o fotografie in care apare cu fostul ziarist si actualul consultant politic.
Aflat la mare in weekend-ul care a trecut, Razvan Ciobanu a fost greu de recunoscut dupa schimbarile de imagine din ultima vreme. ... Razvan Ciobanu si-a etalat silueta si noua podoaba capilara la mare in weekend-ul care a trecut si putea trece usor neremarcat.
Razvan Theodorescu: ... ANDREI NICOLAE) Romania este o lume a Rasaritului, iar viitorul nostru nu poate fi altul decat al locului unde ne aflam, in Europa Orientala, a declarat joi vicepresedintele Academiei Romane, Razvan Theodorescu, in cadrul unei dezbateri desfasurate la fundatia lui Adrian Nastase, informeaza Hotnews.
Peste 1.100 de persoane muscate de caini, in primele patru luni In timp ce "Matei Bals" spune ca numai 4.000 de oameni s-au prezentat la ei Peste 1.100 de persoane au fost muscate de caini in Bucuresti, in primele patru luni ale anului, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 6, iar cele mai putine in Sectorul 1, a declarat Razvan Bancescu, cordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.
Unul avea urme de sange 6 caini au fost ridicati de pe proprietatea unei firme, aflata in aproprierea Parcului Tei, unde un copil a fost gasit mort, unul dintre acestia avand urme de sange, a declarat, luni, Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).
Razvan Simion nu a precizat inca daca a divortat sa nu deja de Diana.
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
Ma antreneata Stelian, cel care l-a antrenat si pe Razvan Popescu de la Radio 21. Razvan a slabit 51 de kilograme! Razvan m-a adus si la acest restaurant! ... Andreea Banica si Razvan Popescu.
Razvan Theodorescu: ... Ca atare, cum Razvan Ionescu cred ca a facut vreo 30 de deplasari in patru ani in strainatate, era tot timpul plecat, am ramas singur sa fac toate minunile existente si neexistente in Comisia de aparare, de unul singur. ... Razvan Theodorescu:
Vizita ambasadorului Turciei in Galati nu a lasat in urma decat o crestere de imagine pentru Razvan Avram si CCDJ. ... Singurul care a reprezentat administratia locala a fost consilierul local si director al CCDJ, Razvan Avram. ... Poate cel mult o imagine pozitiva pentru CCDJ si pentru Razvan Avram.
Guvernul Ungureanu este legal investit Curtea Constitutionala (CC) a decis, miercuri, ca Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu este legal investit, respingand sesizarea USL. Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a primit, pe 9 februarie, votul de investitura al Parlamentului, informeaza MEDIAFAX.
Aflat de mai nici trei luni in fruntea Guvernului, premierul Mihai Razvan Ungureanu sufera la o prabusire fara precedent a cotei de incredere si nu ar reusi sa mai ramana in functie pana la alegerile din noiembrie. ... 10:25 - Mihai Razvan Ungureanu:
RAZVAN ORASANU) (Continuare) 6. ... In primul rand, ar trebui vazut daca banii impartiti de Mihai Razvan Ungureanu au plecat deja din Trezorerie - departamentul juridic al PSD-ului ar trebui sa lucreze inca de azi la un text de invalidare a respectivei hotarari de guvern.
RAZVAN ORASANU) In imbulzeala predictibila pentru functii si atarnatul de clanta viitorului premier, fiecare trepadus isi va vedea de propriul interes, fara a se gandi prea mult la interesul noului premier sau, Doamne fereste, la interesul tarii.
Premierul Mihai Razvan Ungureanu se afla la Palatul Cotroceni, cu mai multi ministri interimari. Anterior, cabinetul demis al lui Mihai Razvan Ungureanu a fost convocat la Palatul Victoria, la o sedinta informala.
In buletinul pentru alegerea primarului Sectorului 4, primul pe lista este Cristian Popescu Piedone (USL), urmat de Razvan Valentin Costache (UNPR) si Sulfina Barbu (PDL).
In plus, in competitie vor intra si Forta Civica a lui Mihai Razvan Ungureanu, dar si Partidul Miscarea Populara, a carui inscriere in Registrul partidelor urmeaza sa se finalizeze.
google-analytics.com