Daniela Crudu, mascota matinalilor Razvan si Dani, inregistreaza un mare succes la public datorita formelor apetisante si unei ingenuitati cultivate. Ea a fost adusa pentru prima data in atentia presei de catre Printul Andrei Ratiu, prin intermediul Scolii de modelling Prince d‘Armeny. Daniela a castigat titlul de "Cel mai sexy fotomodel din Romania" (inaltime: 1,72 m; greutate: 51 kg; dimensiuni: 90-62-90).
Razvan si Dani au prezentat in emisiunea Neata, de vineri 24 iulie, imagini de la primul contact al Danielei Crudu cu televiziunea.
Proaspata si ingenua, Daniela Crudu abia mergea pe pantofii cu toc. Azi, ea pare o mica diva si suporta glumele lui Otil cu superioritate si cu rabdare.
Una peste alta, Daniela este o fata frumoasa si deloc tafnoasa. Dincolo de aceasta imagine, Daniela stie ce vrea. Ea a prins gustul succesului dansand provocator in cluburile bucurestene: a devenit in scurt timp una dintre cele mai bine platite animatoare locale si castiga pana la 600 de Euro pentru o seara de coregrafie sexy si striptease.
Un episod din cariera Danielei a fost aparitia in revista Playboy, care i-a adus atat cresterea popularitatii, cat si un contract de prezentare a lenjeriei pentru brand-uri cunoscute.
In acest moment, Daniela este mascota emisiunii matinale a lui Razvan si Dani, la Antena 1,aducand puncte pretioase de rating.