Cautare

891 de rezultate pentru "razvan" (4.72 secunde)
Ca o coincidenta, viceprimarul democrat al capitalei, Razvan Murgeanu a sosit sambata la Constanta, dar nu pentru a elabora vreo strategie a PD-ului, ci pentru a sarbatori ziua de nastere a unui vechi prieten.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri-dimineata presedintilor Camerelor Parlamentului propunerea de numire a liberalului Mihai Razvan Ungureanu în functia de director al SIE. Mihai Razvan Ungureanu ocupa în prezent postul de reprezentant al României la SECI.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri-dimineata presedintilor Camerelor Parlamentului propunerea de numire a liberalului Mihai Razvan Ungureanu în functia de director al SIE. Mihai Razvan Ungureanu ocupa în prezent postul de reprezentant al României la SECI.
Fostul contracandidat al Elenei Basescu la functia de secretar general al OT PDL, Bogdan Boza, a demsionat, luni, din PDL, el urmand sa candideze la functia de primar al Sectorului 1, impotriva lui Razvan Murgeanu, posibil candidat la acest post.
Asa cum amintea ieri viceprimarul Mircea Razvan Cristea, liberalii galateni s-au hotarat sa-si lanseze in sfarsit candidatul la Primarie, chiar daca acesta a mai avut parte de alte doua prezentari oficiale.
Daca de mai bine de o saptamana s-a stiut clar ca presedintele Organizatiei Judetene a PC, Eugen Durbaca, va candida pentru inca un mandat la sefia Consiliului Judetului, iata ca surpriza a venit din partea candidatului pentru Primarie, care pe ultima suta de metri s-a dovedit a fi directorul Centrului Cultural "Dunarea de Jos", Razvan Avram, si nu deputatul Bogdan Ciuca, asa cum se astepta toata lumea.
Mihai Razvan Ungureanu, sfidat de Gabriel Oprea. ... Mihai Razvan Ungureanu le-a spus liderilor politici ca el le propune ca fiecare grup sa propuna cate doua nume, iar el sa decida titularii de portofolii.
Pentru a evita scandalul din PDL si compromiterea nominalizarii premierului Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au impus lista ministrilor.
A urmat numirea lui Mihai Razvan Ungureanu ca premier si un comportament ciudat al lui Victor Ponta: ... Totul a culminat cu discursul impaciuitor de azi, din Parlament , al liderului PSD si cu raspunsul la fel de curtenitor al lui Mihai Razvan Ungureanu.
Premierul Mihai Razvan Ungureanu pare sa fi echilibrat lupta politica, fiind primul personaj din tabara PDL aflat in topul increderii dupa mai 2010, cand guvernantii au taiat salariile si au crescut TVA.
In calculele democrat-liberalilor prioritara este, in perioada dintre locale si parlamentare, predarea la cheie lui Mihai Razvan Ungureanu a unei platforme politice care ar insemna si tragerea PDL la alegerile care urmeaza.
Municipalitatea craioveana are sanse sa-si recupereze milionul de dolari destinat reparatiilor de drumuri, bani pe care i-a primit de la guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu, dar i-au fost luati de guvernul lui Victor Ponta Povestea milionului de dolari are inceputul in primele zile ale lunii aprilie, cand cabinetul condus de Mihai Razvan Ungureanu a aprobat o hotarare de guvern prin care aloca primariilor fonduri totale de 648 de milioane de lei, din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia guvernului.
CELE MAI TARI REPLICI din sedinta partidului Cu demisia lui Emil Boc pe masa, democrat-liberalii cauta un presedinte pentru a relansa partidul, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu fiind considerat de o mare parte dintre liderii PDL solutia cea mai potrivita.
Pe de alta parte, analistul politic Cozmin Gusa de declarat intr-un interviu acordat agentiei NewsIn ca Vasile Blaga si cei care il sustin pe acesta nu vor accepta intrarea lui Mihai Razvan Ungureanu in PDL si propulsarea acestuia la varful partidului.
Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat azi ca regreta ca nu a apelat la Mihai Razvan Ungureau mai devreme. Intrebat de Realitatea TV daca regreta ca nu a apelat mai devreme la "solutia Mihai Razvan Ungurean", Basescu a declarat:
Unul dintre insotitorii sai, europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu, le-a atacat pe contracandidatele lui Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei. ... razboi cu USL, nu in PDL", a declarat Traian Razvan Ungureanu, potrivitPro Arges.
Ei deja au parteneri peste tot si pot promova produsele romanesti in strainatate", a precizat Razvan Socoteanu, avocatul reprezentantei din Craiova a firmei. ... Acest comision pentru gasirea afacerii poate fi mai mare, 2-3% in cazul persoanelor fizice", a explicat Razvan Socoteanu.
Razvan Blid, managerul unei companii de consultanta in domeniu, spune ca rata de succes al unei afaceri pornite in acest sistem este de 95%. ... La nivel european aceasta este de 89%", precizeaza Razvan Blid.
Prezentatorul evenimentului a fost Razvan Simion de la Antena, care si-a facut aparitia cu un sac in spate si cu o cheie la gat. Au participat si trei copii de scoala generala, carora Razvan le-a dat o "lectie" cu sfaturi referitoare la siguranta lor.
"Statul a dat anul trecut 240.000 lei pentru Rosia Montana, Gold Corporation a oferit de o mie de ori mai mult!" Fostul ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, academicianul Alexandru Vulpe si Ioan Aurel Pop, dar si conferentiarul Alexandru Diaconescu si alti profesori de renume in lumea arheologica au declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in ciuda faptului ca la inceput au fost sceptici in privinta proiectului demarat de Gold Corporation la Rosia Montana, au ajuns sa creada ca finantarile acestei companii - 70 de milioane de dolari - sunt singura modalitate pentru ca Rosia Montana sa isi salvgardeze patrimoniul cultural.
google-analytics.com