DeCeNews.ro: Mihai Razvan Ungureanu, atac la adresa lui Victor Ponta

Invitat, marti seara, la Realitatea TV, premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a lansat intr-un atac dur si direct la adresa presedintelui PSD, Victor Ponta. Acuzatiile lansate la adresa Guvernului de presedintele PSD, Victor Ponta, denota o lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte, fapt criticabil pentru "un politician in formare", dar si ipocrizie, a declarat premierul Mihai Razvan Ungureanu.
As vrea sa ii transmit raspunsuri la intrebarile pe care si le-a pus fara sa stie de ce, a inceput dialogul cu Emil Hurezeanu premierul, facand referire la afirmatiile lui Victor Ponta din ultimele zile. Eu sper ca domnia sa urmareste emisiunea (Victor Ponta, n.red.) si va afla raspunsurile pe temele de care deja s-a pronuntat.
In general, nu admit din partea nimanui o exprimare de acest gen. Premierul Mihai Razvan Ungureanu este cel care apara interesele nationale si doar interesele nationale. A arunca cineva o umbra de dubiu pe intentiile mele, dovedeste in opinia mea, o lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte, iar pentru un politician in formare, pentru ca ii doresc domnului Ponta o cariera politica lunga, ma refer la domnul presedinte Ponta si la aceasta aluzie. Este doar lipsa de responsabilitate si ipocrizie. Dar a arunca anatema suspiciunilor asupra cuiva denota o intentie construita gresit. Eu sper ca unii din cei care ii sfatuiesc, pe unii ii cunosc, domnul Teodorescu, sper ca va reusi sa se apropie la timp inainte sa spuna asa ceva. Nu-mi place cum suna si ma astept de la un om care se apropie de 40 de ani, mai ales ca e tata si cetatean, sa se fereasca de asemenea neindemanari, a spus Ungureanu.
Eu nu m-am enervat deloc, nu sunt iritat. Pentru ca ar insemna sa nu cred ca domnia sa nu se poate corecta. Sunt pur si simplu surprins sa descopar in retorica sa asemenea aluzii care imi aduc aminte de alte vremuri, a conchis premierul referirea la Victor Ponta.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat recent ca USL constata ca mandatul premierului nu are legatura nici cu interesele Romaniei si nici cu interesele de partid. "Este un mandat care are legatura cu interese externe ale Romaniei‘, a spus Ponta.