Cautare

10045 de rezultate pentru "psd" (3.64 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul "Gandul" ca a avut "un schimb de pareri" cu presedintele partidului, Mircea Geoana, in ceea ce priveste convocarea structurilor de conducere ale partidului, eventual a unui Congres, "daca este necesar".
Gabriel Oprea a demisionat joi din PSD, dupa ce miercuri a parasit conducerea PSD Ilfov, iar marti functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Razboiul subteran continua intre PSD si PD-L, din cauza faptului ca social-democratii nu vor sa renunte la aliantele din teritoriu cu PNL.
Primul ministru Emil Boc a tinut azi, pe un ton iritat, o declaratie de presa extraordinara, la sediul PD-L, in care de cateva ori a remarcat ca nu toti reprezentantii PSD au venit la sedinta coalitiei, nominalizandu-l doar pe Mircea Geoana.
Conform unor surse democrat-liberale, acestia au raspuns ca isi vor inainta demisiile, conform deciziei luate in PSD. ... Din randul ministrilor PSD au lipsit Nicolae Nemirschi si Victor Ponta, care nu sunt in tara.
'Insistenta lui Ion Iliescu in a promova teza "clarificarii ideologice a PSD", teza folosita, de regula, de domnia sa inaintea marilor schimbari interne, ne face sa credem ca iesirea la rampa a fostului presedinte al social-democratilor nu este deloc intamplatoare.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a anuntat ca la intalnirea de la Poiana Brasov au venit reprezentantii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, si ca toate acestea il vor sustine pe Mircea Geoana la functia de presedinte al PSD.
Consilierul prezidentialul Sebastian Lazaroiu crede ca Geoana are cele mai mari sanse acum la sefia PSD, din cauza fricii de schimbare, si ca lui Traian Basescu nu trebuie sa-i fie indiferent cine va castiga functia de presedinte al PSD.
Potrivit unor surse politice din cadrul PC, acest partid va rupe alianta cu PSD si va carmi, incet, incet, spre o colaborare cu PNL, cu care deja sunt colegi in grupul liberalilor europeni (ALDE).
El a adaugat, totodata, ca, daca va reveni la putere, PSD va da tarii un guvern capabil sa ia masuri precum cele luate de guvernul Nastase, un suprem omagiu adus echipei care a condus Romania intre 2000-2004.
Puteti citi in continuare, preluat dupa site-ul PSD, transcriptul celei de-a doua parti a Conferintei de presa sustinuta de presedintele PSD, Victor Ponta ,dupa sedinta BPN din 12 iulie 2010. ... Domnul Crin Antonescu spunea ca PSD nu ar fi interesat de o actiune unitara a opozitiei.
'PSD sustine ca nu doreste sa vina la guvernare decat dupa alegeri, daca se poate, organizate la termen. ... Ambele partide - PSD si PNL - au decartat. ... PSD sustine ca nu doreste sa vina la guvernare decat dupa alegeri, daca se poate, organizate la termen.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca demisiile si excluderile din organizatia judeteana PSD Olt sunt rezultatul nemultumirilor inerente ale alegerilor care au avut loc in organizatia judeteana.
Crin Antonescu ataca PSD, sustinand ca nu este capabil sa scape de influenta fondatorului sau, Ion Iliescu. In replica, liderul social-democratilor, Victor Ponta, declara ca este "anormal" ca PNL "injura" mai mult PSD decat pe Boc si Basescu si anunta ca PSD depune motiunea de cenzura fara semnaturile liberalilor.
Crin Antonescu ataca PSD, sustinand ca nu este capabil sa scape de influenta fondatorului sau, Ion Iliescu. In replica, liderul social-democratilor, Victor Ponta, declara ca este "anormal" ca PNL "injura" mai mult PSD decat pe Boc si Basescu si anunta ca PSD depune motiunea de cenzura fara semnaturile liberalilor.
Victor Ponta, presedintele PSD, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.
Prima problema a constituirii Aliantei PSD-ACD (PNL+PC) a fost ponderea de candidati pe liste a celor trei partide. ... Liderii ACD au insistat ca pe listele comune pentru alegerea primarilor, consilierilor si sefiilor de Consilii Judetene, PSD sa nominalizeze 50% din candidati si Alianta ACD 50%.
Ei au afirmat ca sunt nemultumiti de scandalul din PSD Olt, care a culminat cu suspendarea din partid pentru un an si propunerea de excludere din PSD a senatorului Ion Toma, dar si de lipsa de sprijin din partea conducerii PSD Olt pentru rezolvarea problemelor din comunitatiile pe care le reprezinta.
Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la Antena 3, scrie impactnews.ro ca nu intentioneaza sa infiinteze o noua formatiune politica, insa a admis ca este contactat de persoane care ii spun: ... Fiecaruia ii spun - pesedisti vorbesc - casa noastra este acest partid, casa noastra este PSD".
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare a doua parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
google-analytics.com