Cautare

10045 de rezultate pentru "psd" (3.92 secunde)
Reformarea PSD, partid aflat acum in opozitie, va fi demarata tot de vechile structuri interne si tot la indicatiile lui Ion Iliescu.
Pentru ca punctul cu 45% din pensie, daca s-ar fi votat, presupunand ca vine PSD la putere in 2012, Victor Ponta avea o problema: ... Stie foarte bine ca partidul lui a facut o negociere, stie ca seful grupului parlamentar PSD a fost cel care a initiat negocierea.
Forurile de conducere ale PSD - Biroul Executiv Central si Consiliul National - s-au intrunit, ieri, in ultimele lor sedinte si au pus la punct documentatia necesara Congresului.
Pesedistii bucuresteni, perdanti la alegerile de la Congres, incep sa faca demersuri pentru a se impaca cu Mircea Geoana, care acum a devenit presedintele PSD.
Curtati de PSD, maghiarii raman credinciosi Aliantei „D.A.” Puse la zidul anticipatelor de catre Traian Basescu, partidele politice si-au convocat, ieri, forurile de conducere pentru a vedea ce se mai poate face.
Conducerea PSD s-a intrunit in aceasta saptamana la Bran pentru a pune la punct, in liniste, strategia pe care o va folosi pentru a contracara actiunile formatiunilor politice din Coalitie.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur PSD si l-a acuzat ca incearca sa blocheze integrarea la termen in Uniunea Europeana a Romaniei. El sustine ca are documente privind interventiile PSD in acest sens la Bruxelles. Actiunile interne si externe ale PSD l-au enervat pe presedintele Basescu.
Organizatia PSD Campina, din care face parte senatorul Antonie Iorgovan, considera ca pozitiile politice formulate de acesta sunt o expresie a dreptului la libera opinie, prevazut in Statutul PSD, si asteapta rezolvarea, in mod favorabil, a contestatiei depuse de Iorgovan la sanctiunea din septembrie.
Acest scenariu s-a dovedit a fi unul de succes in filiala Bucuresti a PSD si a rulat de doua ori pana acum. ... Cu un PSD infrant aproape pe linie in Capitala, Popescu si-a depus pompos mandatul.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a scos la inaintare "locotenentii" pentru a se urca cu bocancii pe platforma-program a lui Adrian Nastase.
Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu s-a pronuntat din nou luni seara, la o emisiune televizata, in favoarea unei aliante dintre PNL si PSD, el invocand modelul ucrainean, al coabitarii dintre fostii inamici din "Revolutia portocalie", Viktor Iuscenko si Viktor Ianukovici.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, in deschiderea scolii de vara a partidului de la Vatra Dornei, ca formatiunea pe care o conduce trebuie sa reporneasca motoarele pentru a inlatura actuala Putere.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, la Conferinta extraordinara a organizatiei judetene PSD Iasi, ca PNL "se va sparge", iar "Alianta portocalie va disparea fizic".
Mai multe publicatii centrale au relatat in editiile de sambata ca presedintele Basescu ar urma sa propuna in cadrul consultarilor cu partidele politice de maine un guvern de uniune nationala sau unul de tehnocrati, variatiunile acestui scenariu incluzand PSD la guvernare alaturi de PNL, fie cooptarea PSD, alaturi de partidele existente deja, si eliminarea PNL.
Singurul lucru cert este ca PD a negociat cu PSD si a oferit diverse avantaje, spun liberalii. Ba nu, intre PNL si PSD exista un protocol de sustinere, afirma democratii. ... Liberalii se declara convinsi ca intre PSD si PD exista o intelegere.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a catalogat informatiile aparute la sfarsitul saptamanii trecute in presa centrala, legate de o sustinere a Cabinetului Tariceanu de catre PSD contra unor sume importante de bani, drept o "calomnie" la adresa "Guvernului, a PNL si a PSD".
PSD incepe sa joace din ce in ce mai dur si a ajuns deja in situatia de a impune Guvernului Tariceanu propriul program de guvernare.
Motiunea de cenzura depusa de PSD pentru demiterea Guvernului Tariceanu II a fost respinsa. Tradat de propriul partid, luat in bascalie de PRM, zilele lui Mircea Geoana in fruntea PSD se anunta putine si intunecate.
Sedinta de Birou Permanent Local al PSD Mangalia, incheiata cu eliminarea a sase membri - consilieri in Consiliul Local Municipal Mangalia - a explicat "inculpatilor" ca se fac vinovati de semnarea unui protest alaturi de alti consilieri PNL si unul PRM, fara a consulta insa conducerea partidului.
Spatiul în care îsi desfasoara activitatea organizatia judeteana a PSD va fi delimitat de un expert desemnat de magistrati.
google-analytics.com