Cautare

10045 de rezultate pentru "psd" (3.63 secunde)
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
PSD isi reconfirma pozitia de lider al vietii politice botosanene. ... Conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) de la doua treimi din sectii, candidatul la Presedentie al PSD^PUR, premierul Adrian Nastase, a fost votat de 58,50% din cei prezenti la urne.
Dupa cum era de asteptat, PSD s-a grabit sa spuna ca nominalizarea lui Calin Popescu Tariceanu "contravine atat votului popular exprimat de o maniera clara in 28 noiembrie, cat si votului din Parlament pentru desemnarea presedintilor celor doua Camere parlamentare”.
Pe de-o parte, PSD este handicapat de seria neintrerupta de esecuri inregistrate in toate alegerile locale bucurestene post-decembriste.
Reuniunea parlamentarilor PSD nu a dat observatorilor senzatia ca lucrurile incep sa se aseze in PSD, ci dimpotriva.
Deputatul PSD Mihaela Rusu si-a inaugurat ieri biroul parlamentar. La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
Victor Ponta, presedintele PSD, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.
Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar 'ideolog si reformator al PSD'.
Grupurile parlamentare ale USL (senatorii si deputatii PSD, PNL si PC) au adoptat cu larga majoritate de voturi decizia de a intra in greva parlamentara. Au existat doar doua abtineri, doi deputati PSD, care au solicitat sa se aplice situatia extrema, a demisiilor din Parlament.
Recent altoit pe tufa celor trei trandafiri PSD-isti si beneficiar al unei conjuncturi fericite, Mircea Geoana l-a pensionat pe Ion Iliescu. ... Din fericire, noul lider nu-l va avea chiar in coasta si pe Dan Ioan Popescu - ramas doar sef al organizatiei PSD Bucuresti. Fara indoiala, PSD s-a primenit.
Fondatorul actualului PSD, Ion Iliescu, nu se va mai implica in activitatea curenta de partid, dupa zeci de ani de activitate politica la nivel inalt, fiind influentat, se pare, de recenta infrangere suferita in fata lui Mircea Geoana.
Anuntatele alegeri anticipate involbureaza apele in PSD. Organizatia Bucuresti, afectata dupa alegerile de la ultimul congres, si-a amintit cum a castigat Mircea Geoana sefia partidului si-l anunta pe acesta ca-i va sprijini candidatura in anticipate doar cu conditia sa aiba un comportament politic onest, nu ierarhic in PSD.
Mai mult decat atat, ipoteza unui congres extraordinar inainte de termen in PSD pare din ce in ce mai veridica, din moment ce este vehiculata de cateva saptamani bune printre pesedisti.
Mircea Geoana ii avertizeaza pe cei care pleaca din PSD ca nu vor mai fi primiti in partid. ... Cele aproape 200 de demisii din PSD, mai ales din zona alesilor locali, i-au pus pe jar pe liderii social-democratilor si incearca sa opreasca hemoragia prin lansare de avertismente.
Intalnirea de ieri a greilor PSD cu reprezentantii social-democrati constanteni a decurs, punct cu punct, conform planului anuntat cu doua zile inainte:
Liderii organizatiilor PSD din cele opt judete ale Moldovei s-au intalnit ieri, la Iasi, cu presedintele social-democrat Mircea Geoana, vicepresedintele Valer Dornenau, secretarul general al PSD Miron Mitrea, Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Dan Ioan Popescu pentru a discuta situatia creata in partid in ultima perioada.
Senatorul social-democrat Razvan Teodorescu, un apropiat al lui Ion Iliescu, este de parere ca PSD ar putea castiga alegerile abia in 2012, cele din 2008 fiind accesibile doar in formula unei viitoare aliante, eventual cu PD.
Seniorii din PSD si-au constituit propria organizatie, si-au ales presedintele si l-au proslavit pe liderul absolut, Ion Iliescu, pe care l-au comparat cu Confucius si pe care l-au asigurat de sprijinul lor in ce priveste constituirea Polului Social si recredibilizarea partidului in vederea castigarii viitoarelor alegeri.
google-analytics.com