Cautare

5904 de rezultate pentru "protest spontan casa de pensii arges" (8.17 secunde)
U Cluj - FC Arges 2-0 Superliga, play-out, etapa 1 A marcat: Remacle '45+1, Tescan '90+5 Echipele de start: ... Ioan Ovidiu Sabau FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Arbitru:
FC Arges - Voluntari 0-2. ... Sigurjonsson (9), Nemec (17) Echipele de start: FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila FC Voluntari: M.
Cupa Romaniei, sferturi de finala CFR Cluj - FC Arges 1-0 (0-0) A marcat: Krasniqi 89 Echipele de start: ... Dan Petrescu FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila Stadion:
Superliga, etapa a 6-a CS Mioveni - FC Arges 0-2 (0-1) Au marcat: Calcan 7, Garita 66 Echipele de start: ... Vlad Taran FC Arges: ... Bogdan Arges Vintila
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
Salariatii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati, incepand de astazi, sa opteze pentru o societate care sa le administreze pensiile private obligatorii. Potrivit conducerii Casei Nationale de Pensii, pensiile private obligatorii ofera siguranta romanilor, dar nu reprezinta o afacere.
Deficitul bugetului de pensii, in primele cinci luni ale anului, a fost de circa 1,247 miliarde lei, in conditiile in care incasarile din contributii au fost de 15,089 miliarde lei, iar cheltuielile s-au ridicat la 16,336 miliarde.
Persoanele fizice care desfasoara activitati independente nu vor mai depune declaratiile de asigurare la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj incepand cu data de 1 iulie 2012, a anuntat directoarea economica a CJP, Daniela Licu.
Casa Judeteana de Pensii Constanta are la ora actuala circa 1300 de procese cu pensionarii care au diverse nemultumiri.
Desi termenul limita de depunere a declaratiilor si de achitare a impozitelor expira maine, functionarii publici inca nu stiu cum se aplica noile norme ale Codului Fiscal si se contrazic in declaratii.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. Victime colaterale sunt cele noua familii de chiriasi care se chinuiesc de ani buni sa cumpere camerele in care locuiesc.
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
In discursul sau din parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
In discursul sau din Parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
O grupare militanta a femeilor, "Femen", a organizat duminica un protest fata de distrugerea bazelor democratiei in Ucraina, intr-una dintre sectiile de votare din Kiev, unde era asteptat liderul opozitiei Viktor Ianukovici, relateaza Interfax-Ucraina in pagina electronica.
Adrian Nastase a declarat ca anuntul lui Ion Iliescu privind retragerea din toate functiile din partid reprezinta un semn de protest fata de directia in care se indreapta PSD.
google-analytics.com