Romania Libera informeaza: Paleologu isi contrazice colegii: Greva USL e un protest, nu chiulangeala

Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu considera ca greva USL este un protest parlamentar, nu un chiul, asa cum sustin colegii sai de partid. Totusi, spune paleologu, demersul opozitiei e un "autogol", potrivit Realitatea.net.
"Eu vad in greva USL un protest parlamentar, nu e vorba de chiulangeala, dar e un autogol, e o greseala politica ce genereaza situatii caraghioase", a declarat democrat-liberalul la RFI.
"Eu chiar as vedea in asta un mare ajutor pe care ni-l dau colegii de la USL, ne ajuta sa ne mobilizam mai bine la Camera Deputatilor. Eu contez pe simtul ridicolului la unii dintre colegii din USL si pe inteligenta lor politica, pentru ca unii au asa ceva, ca nu sunt toti ghidati numai de patima si partizanat. Sper ca vor gasi o varianta eleganta de a reveni la normal, pentru ca nu le face bine aceasta atitudine, pentru ca efectiv isi iau scatoalce de la noi, ne ofera gratuit posibilitatea de a-i pune la punct. Isi dau autogol, e un autogol aceasta greva parlamentara", a mai spus Paleologu.