Cautare

5904 de rezultate pentru "protest spontan casa de pensii arges" (3.74 secunde)
Partidul Romania Mare (PRM) va organiza, saptamana viitoare, un miting si un mars de protest la care sunt asteptati peste 10.000 de oameni, a anuntat presedintele formatiunii Corneliu Vadim Tudor.
Disponibilizarile anuntate in multe institutii, diminuarea salariilor, majorarile de preturi pe fondul modificarii TVA-ului sunt principalele motive care i-au adus pe botosaneni la capatul rabdarii.
Peste 20.000 de sindicalisti ai CNSLR-Fratia vor participa, in 22 septembrie, la un miting si un mars in Capitala, presedintele Confederatiei, Marius Petcu, afirmand ieri, ca nu are pana in prezent semnale din partea celorlalte confederatii ca vor sa participe la protest.
PDL s-a pus de-a curmezisul mitingului USL catre Piata Universitatii USL va organiza doar un miting la Arcul de Triumf, dupa ce secretarul general al Primariei, membru PDL, a refuzat sa aprobe deplasarea catre Piata Universitatii sau Palatul Cotroceni.
Greva USL e un protest, nu chiulangeala Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu considera ca greva USL este un protest parlamentar, nu un chiul, asa cum sustin colegii sai de partid.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
Activitatea Directiei Generale a Finantelor Publice si a Comisariatului Garzii de Mediu Galati va fi paralizata joi, intre orele 8 si 10, in urma grevei de avertisment declansate de catre angajatii celor doua institutii, membri de sindicat.
Un numar se 100 de oameni de cultura, printre care Ana Blandiana, Mircea Cartarescu, Gabriela Adamesteanu si Victor Ioan Frunza, au semnat o scrisoare de protest fata de impunerea CAS pe drepturile de autor, adresata premierului, presedintelui Romaniei, Avocatului Poporului si Curtii Constitutionale.
Gigi Becali vrea sa organizeze cel mai mare protest la Bucuresti: 50.000 de oameni Gigi Becali a anuntat ca suporterii stelisti vor organiza un miting de protest impotriva Ministerului Apararii Nationale, pentru ca gruparea ros-albastra sa revina in Ghencea.
Protest topless pe o plaja din Rio de Janeiro. Femeile lupta pentru dreptul de a-si expune corpul Protest topless pe o plaja din Rio de Janeiro!
Dupa ce un baietel de 4 ani a murit sfasiat de un maidanez, vedeta cere aplicarea unor programe pentru controlul animalelor!
Protestul initiat de artista se va desfasura duminica, 8 septembrie, intre orele 11.00-14.00, in alveola din fata Camerei Deputatilor de la Parcul Izvor. ... Aici puteti semna petitia creata de Nadine:
ACUM despre ATUNCI Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a rememorat pentru cititorii Q Magazine zilele Revolutiei si ce au adus acestea pentru Romania in 25 de ani.
Patronatele din transporturi anunta un protest de amploare in Capitala pe 10 decembrie si sustin ca vor fi mii de masini.
Angajatii Agentiei Domeniilor Statului (ADS) au oprit ieri activitatea in semn de protest fata de noile reduceri salariale, dar si pentru ca nu si-au primit salariile aferente lunii octombrie, deoarece le-au expirat contractele colective de munca, a declarat liderul de sindicat Stelian Naciadi.
Deputatii vor da astazi un vot final pe Legea care prevede includerea stimulentului mediu in salariul de baza pentru anumite categorii de bugetari.
Ordonanta de Urgenta privind acordarea stimulentelor a fost adoptata de Camera Deputatilor, cu 209 voturi pentru, 12 impotriva si 66 de abtineri. Ministrul Finantelor Gheorghe Ialomiteanu a declarat, dupa vot, ca a fost corectat un sistem de salarizare nedrept.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Este acceptat tacit faptul ca cei de la varf nu traiesc din salarii", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com