Cautare

5902 de rezultate pentru "protest spontan casa de pensii arges" (3.87 secunde)
Dascalul de colinde” va readuce magia sarbatorilor in inimile romanilor, sustinand o serie de concerte de Craciun in peste 20 de localitati din Romania.
Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca toate sediile PDL din tara vor fi pichetate luni de membrii PSD, in semn de protest pentru arestarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu.
Pentru a constitui o societate de pensii private, taxa de autorizare se ridica la 50.000 de euro, in timp ce autorizarea ca administrator de fonduri de pensii facultative este taxata cu 20.000 de euro, potrivit unui proiect de norme privind taxele de autorizare, avizare si functionare in sistemul pensiilor facultative.
Pentru a incuraja libera circulatie a fortei de munca in spatiul european, mai- marii Uniunii au decis ca cei care lucreaza in alte state UE decat cel de provenienta sa poata primi pensie in statul in care se stabileste pe baza anilor munciti in celelalte.
Dupa zicala "ce-i in mana nu-i minciuna", romanii se gandesc mai degraba la profiturile pe termen scurt, asigurate spre exemplu de investitiile imobiliare, in loc sa economiseasca pentru perioada pensionarii.
Statul roman si-a propus sa-si diminueze cat mai mult in viitor gradul de implicare in plata drepturilor banesti catre segmentul tot mai mare din populatie constituit de pensionari, urmand astfel exemplul tarilor dezvoltate in care sectorul pensiilor private este dominant comparativ cu cel al asigurarilor sociale de stat.
Incepand de ieri Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private a demarat actiunea de acordare a autorizatiilor pentru societatile interesate sa gestioneze fondurile de pensii private.
Introducerea sistemului de pensii obligatorii, Pilonul II, presupune costuri anuale de pana la 0,3% din Produsul Intern Brut (PIB), in perioada 2007-2013.
Aproximativ 40% din potentialii participanti la fondurile de pensii obligatorii vor completa doua sau mai multe cereri de aderare, repartizarea acestora urmand sa aiba loc aleatoriu, intrucat actuala procedura de validare nu include criterii de departajare temporala.
Când toate companiile de asigurari fug de piata de capital, Generali Fond de Pensii a investit în actiuni cota cea mai mare dintre toate firmele de profil care activeaza pe Pilonul II.
Companiile nu au virat contributia pe luna martie la fondurile de pensii administrate privat (Pilon II) pentru aproximativ 840.000 de romani, dupa cum reiese din datele furnizate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).
Daca mai au un petic de pamant, il folosesc pentru a-i lua roadele ca sa-si umple camara. Scandalul creat in jurul discrepantelor extraordinar de mari dintre pensii reflecta nebunia la care au ajuns autoritatile romane.
Pensionarii pot depune oricand actele pentru cardul de calatorie.
Propunerea PSD pentru functia de director executiv al Casei Judetene de Pensii (CJP), Cristina Samoila si-a intrat pe deplin in drepturi.
Adrian Nastase publica un articol in Jurnalul National, intitulat "Un act de protest", pe care il puteti citi in continuare. 'Renuntarea mea de a candida nu este o acuzatie impotriva cuiva. ... Este, in primul rand, un protest. Un protest impotriva fraudei morale de la alegerile prezidentiale din 2004.
Primarii acuza ca partidele de la putere pun presiune pe ei pentru a renunta la protestele anuntate. In prezent la nivelul fiecarui judet se strang optiunile edililor pentru participarea la protest, iar la sfarsitul saptamanii se va lua o decizie la nivel national.
Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, miercuri, ca va participa, alaturi de liderul PSD Victor Ponta, la miscarile de protest ale sindicalistilor din Piata Constitutiei, apreciind acest gest drept un lucru "absolut firesc".
protest-jurnalul.blogspot.ro:
Romania va vedea si va participa la un protest.
Crezi ca e suficienta o usa metalica cu inchidere in trei puncte si cu doua yale mecanice sau electrice pentru a-ti pune bunurile la adapost de hoti?
google-analytics.com