Partidul Romania Mare (PRM) va organiza, saptamana viitoare, un miting si un mars de protest la care sunt asteptati peste 10.000 de oameni, a anuntat presedintele formatiunii Corneliu Vadim Tudor.
El a precizat ca marsul de protest impotriva masurilor de austeritate propuse de Guvern va avea ca punct de plecare Piata Victoriei, protestantii oprindu-se in fata Palatului Cotroceni.
"Vom face si noi un miting si un mars de protest impotriva acestui genocid, fiindca barbatia din Tara Romaneasca nu a murit. Saptamana viitoare, impreuna cu peste 10.000 de oameni, vom da orasul peste cap, vom merge peste ei, ne vom duce la Palatul Victoria si la Palatul Cotroceni fiindca pana nu vor intra oamenii peste ei, nu vor pleca. Cine a mai vazut caine care sa plece de buna voie din macelarie?", a declarat liderul PRM.
Acesta a precizat ca nu a fost stabilita clar ziua in care vor fi organizate mitingul si marsul de protest. "In cursul zilei de astazi, voi avea o discutie cu colegii mei in acest sens si vom informa presa cu privire la data in care vom organiza marsul", a spus liderul PRM.