Cautare

3654 de rezultate pentru "programul rabla electrocasnice" (3.36 secunde)
"Au plecat acasa oamenii pensionati medical si cei care mai aveau putin pana la pensie (70 de persoane), am redus programul de lucru cu ziua de vineri, iar oamenii primesc 75% din salariu. Guvernul a promis ca introduce programul 'Rabla' pentru tractoare, dar nu a alocat bani.
Persoanele fizice nu prea mai exista, si se vede si din faptul ca exista tichete (pentru programul Rabla, n.r.) neutilizate. De aceea, programul trebuie suplimentat cat mai repede pentru ca sa fie cat mai accesibil pentru clienti", a spus Valmar.
Programul de vizionare N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa scriu despre Remus Cernea. ... programul de vizionare. Si ca sa fie bine inteles, e vorba despre programul dupa care se ofera ei vizionarii.
Programul de transplant hepatic de la Fundeni cunoaste un moment de dezvoltare fara precedent (Autor: Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
Accesul la programul de reabilitare termica a blocurilor a fost inlesnit prin micsorarea cotei cu care locatarii vor contribui. ... Dezinteresul romanilor pentru programul de reabilitare termica a blocurilor i-a determinat, saptamana trecuta, pe membrii guvernului sa adopte o noua inlesnire pentru implementarea proiectului.
Pana in prezent, au fost depuse 5.471 de solicitari de proiecte pe Programul Fermierul, initiat de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
In judetul Galati sunt in curs de derulare proiecte pe SAPARD in valoare de 2,3 milioane de euro, dar Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit da asigurari ca programul se va incheia pe 30 septembrie, asa cum s-a stabilit initial.
Primul este "Programul pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii", pentru care prima zi de inscriere va fi 5 mai, incepand cu ora 9.00.
In conventia-cadru care trebuia semnata cu FNGCIMM se prevedea ca locuinta cumparata de persoane fizice prin programul "Prima casa" sa fie "libera de orice sarcini", ceea ce ar fi exclus locuintele noi, construite de dezvoltatori imobiliari cu credite bancare.
Ce au spus Calin Popescu Tariceanu si Adrian Nastase la lansarea programului economic al USL Programul economic pe care Uniunea Social Liberala il va elabora va da romanilor speranta ca lucrurile vor merge din nou bine in Romania, a declarat vineri fostul premier liberal Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul prezentarii viziunii economice a USL.
Institutul Cultural Roman din Londra si Muzeul Victoria & Albert (V&A) lanseaza programul "Columna lui Traian 1900: ... In egala masura, programul comemoreaza 140 de ani de la inaugurarea salii Casts Court a muzeului londonez, in 1873, creata special pentru a gazdui o replica unică
Pe de o parte, guvernul sustine cu sume mari programul "Rabla", adica masinile mai vechi de zece ani sa le ducem la casare si sa stimulam achizitia de masini noi, mai putin poluante, dar si creatoare de locuri de munca, pentru ca o masina noua vine dintr-o fabrica, unde niste muncitori au primit un salariu pentru ca au facut masina.
Anul trecut, cand se vorbea despre "programul Rabla" pentru agricultura, specialistii din domeniu spuneau ca "75% din tractoarele si utilajele agricole sunt depasite moral si functioneaza de peste 40 - 50 de ani".
• S-a dat drumul la programul "rabla" pentru avioane: dai trei MIG-uri vechi si iei un F 16 la mana a doua!
Programul de innoire a parcului auto national a intrat in impas dupa ce Ministerul Mediului a trimis dealerilor auto, la inceputul lunii mai, o noua reglementare privind modul de casare a rablelor.
Daewoo Automobile Romania a epuizat cota alocata in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului national auto. Agentii de vanzare Daewoo au emis in doar cinci zile lucratoare Note de acceptare pentru toate cele 4.576 de autoturisme alocate marcii Daewoo, inscrierile incepand pe 6 iulie.
În primavara aceasta va aparea din nou programul Rabla si sigur va fi mai bine“, a precizat directorul Ion Ion.
Vanzarile Dacia in Romania ar putea scadea cu 15-20% in conditiile in care noua grila privind taxa de prima inmatriculare va intra in vigoare si daca in programul "Rabla" nu vor fi alocate fonduri pentru 100.000 unitati, a declarat vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe.
Acest tip de program de buy-back, cunoscut ca "Programul Rabla", a fost lansat pentru innoirea parcului auto, insa a fost folosit si in alte domenii, inclusiv pe piata imobiliara.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa vizita la Centrul de încercari automobile Titu, ca executivul va lua în discutie, în sedinta de astazi, majorarea taxei de poluare pentru masinile de ocazie si ca ar putea fi majorata prima de casare din Programul „Rabla“.Tariceanu a spus ca va avea discutii cu „sectorul auto“ în legatura cu majorarea primei de casare pentru masinile vechi, sustinând ca aceasta ar putea ajunge la „pragul psihologic“ de 1.000 de euro.
google-analytics.com