Cautare

3654 de rezultate pentru "programul rabla electrocasnice" (3.09 secunde)
Programul RABLA vine cu vesti bune anul acesta. Bugetul pentru 2022 este cel mai mare buget alocat pana acum programului.
Programul "Rabla pentru sobe" este asteptat cu nerabdare in mediul rural, unde multe case sunt incalzite cu sobe vechi. ... Programul este unul pilot si va putea fi accesat doar cei care stau in satele de munte, unde iernile sunt mai aspre.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania.
Ideea de a vinde produse electrocasnice la pret redus, pentru clienti care vin cu produsul vechi la schimb, astfel spus varianta buy back pentru electocasnice, nu este pe placul ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi.
Dupa o revenire timida in aprilie datorita demararii programului "Rabla", vanzarile de autoturisme continua trendul descendent si in iulie.
Dealerii auto au primit in cele doua saptamani de derulare a primei etape din programul Rabla 4. ... Marcile Dacia, Renault-Nissan, Hyundai, Opel si Chevrolet au primit cele mai mari cote in cadrul primei etape a programului Rabla, cate 1.
Aflat in vizita la Santierul Naval "Daewoo Mangalia Heavy Industries" (DMHI), presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca in cazul acestui santier ar trebui gasite solutii similare celor de la Dacia, unde statul a promovat programul "Rabla", si de la Oltchim, unde s-au acordat garantii de stat.
Chiar daca unele oferte ale dealerilor coboara sub 5.000 de euro, prin programul Rabla, nu foarte multe persoane isi permit sa cumpere o masina noua. ... • In cazul in care cautati sa achizitionati cel mai ieftinSandero trebuie sa stiti ca acesta costa 7.250 euro, fara tichete Rabla.
Aproape 24.000 de autovehicule mai vechi de zece ani au fost casate si alte peste 2.500 de masini noi au fost achizitionate pana in prezent in sesiunea din acest an a Programului "Rabla"
"Rabla", buna pentru stat si pentru producatori Nenzen este de parere ca programul de reinnoire a parcului auto "Rabla" este unul foarte important si ca, in conditiile actuale de piata, atat producatorii, cat si importatorii au nevoie de sprijin din partea Guvernului.
Romanii care sperau sa se inscrie pentru programele Rabla Clasic si Plus mai au de asteptat. Noua sesiune de inscrieri pentru persoane fizice va intarzia cu saptamana, pentru ca Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a decis sa suplimenteze bugetele pentru programe.
Programul Euro 200: ... (by Darius J.) Recunosc, eu nu am stiut pana astazi ce este programul Euro 200, insa probabil ca mine mai sunt si altii, asa ca merita sa scriem un articol despre asta.
Romanii vor putea cumpara si monta sisteme energetice ecologice, subventionate in proportie de 90% de stat, prin programul Casa Verde, demarat ieri de Executiv. Programul Casa Verde este destinat tuturor romanilor care locuiesc la casa, dar si asociatiilor de proprietari sau companiilor.
Persoanele fizice care isi inlocuiesc electrocasnicele cu un consum ridicat de energie vor primi de la stat un bonus de circa 50 de euro la cumpararea altor aparate noi, dar sumele vor fi disponibile doar pentru cateva zeci de mii de cetateni.
Masurile referitoare la cresterea competitivitatii economice sunt extinderea programului Rabla pentru tractoare si alte utilaje agricole incepand cu 1 ianuarie 2010; extinderea programului Rabla pentru persoane juridice de la 1 septembrie 2009;
In cazul in care integrarea va avea loc la 1 ianuarie 2007, Romania mai poate beneficia de fondurile europene oferite prin programul Sapard doar anul acesta.
Întreprinzatorii vor putea derula proiecte si din fonduri publice, în afara celor europene nerambursabile pentru Programul Operational Sectorial 2007-2013.
Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) Bugetul in 2009 este de 1.442.871.530 de euro si are ca obiectiv general cresterea competitivitatii sectoarelor agroalimentar si forestier, cat, si imbunatatirea mediului si a spatiului rural.
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
Taxa de poluare constituie venit pentru bugetul Fondului pentru Mediu din care sunt finantate mai multe programe de mediu, printre care Rabla, Casa Verde, Programul de impadurire a terenurilor degradate, reconstructia ecologica si gospodarirea durabila a padurilor, Programul national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati, Programul pentru cresterea productiei de energie din surse regenerabile si Programul vizand protectia resurselor de apa, sisteme integrate de alimentare cu apa, statii de tratare, canalizare si statii de epurare.
google-analytics.com