Cautare

3654 de rezultate pentru "programul rabla electrocasnice" (2.80 secunde)
- Weekend plin de coduri de vijelii, ploi torentiale, grindina si inundatii. - Dupa esecul de la Craciun, Rabla pentru electrocasnice cunoaste un succes fulminant, voucherele fiind epuizate in cateva ore.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata "Programul redus al bibliotecilor versus accesul la cultura", pe care o puteti citi in continuare. ... Mai exact, ma refer la programul actual al majoritatii bibliotecilor publice, nu doar din Bucuresti, ci din intreaga tara.
Programul Cornul si Laptele merita sa continue, dar trebuie regandit. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa fac referire la Programul Cornul si Laptele si la necesitatea de a regandi acest program de succes si de a-l adapta conditiilor socio-economice actuale.
Cei care mai au de facut cumparaturi pentru Craciun trebuie sa stie ca astazi programul hipermarketurilor va fi mai scurt. ... De exemplu, magazinul Carrefour este deschis astazi pana la ora 19.00, fata de programul obisnuit pana la ora 24.00.
Producatorii si distribuitorii de echipamente electrice, dar si electrocasnice au decis sa reduca valorea timbrului verde pentru a incuraja vanzarile acestor produse. ... Valoarea timbrului verde se plateste de cumparator la achizitionarea echipamentelor electronice si electrocasnice.
Un IMM care se ocupa de intretinerea si repararea masinilor si utilajelor sau de repararea articolelor personale si gospodaresti (cizmarie, reparatii electrocasnice) sau de deratizare, transport cu microbuze, arhitectura peisagera primeste fonduri europene.
Creditele doar cu buletinul sunt cele mai solicitate in magazinele de electrocasnice datorita procedurii rapide de acordare, potrivit unui studiu realizat de portalul Ghiseul Bancar. ... Cele mai mari lanturi de magazine de electrocasnice din Romania, care ofera credite doar cu buletinul sunt Altex, MediaGalaxy si Flanco.
O situatie similara se gaseste si in alte magazine, unde "odata cu venirea frigului, aparatele de incalzire au fost foarte cautate", potrivit Roxanei Morosanu, coordinator PR al unui retailer de electronice si electrocasnice.
In perioada Sarbatorilor de iarna, marii retaileri de produse electrice si electrocasnice au pregatit oferte speciale incluzand reduceri intre 10 si 50% la o gama variata de produse.
Taxa ar fi putut fi introdusa imediat dupa aderarea la UE, dar la acea data in Romania nu existau fabrici specializate in reciclarea produselor electronice, electrocasnice si IT, iar deseurile acestor produse trebuiau valorificate in Ungaria si Cehia.
In cazul produselor electrocasnice, reducerile practicate in perioada Pastelui vor fi de aproximativ 10%, dupa cum ne-a precizat Mihai. Preturile produselor electrocasnice importate sunt in scadere si datorita scaderii sau eliminarii taxelor vamale.
Constantenii nu s-au aratat prea interesati de actiunea de strangere a deseurilor electrice si electrocasnice demarate in cursul zilei de sambata. ... Daca insa nu au echipamente electrice si electrocasnice, nu au cum sa vina in ajutorul campaniei", sustine Vasile Petro.
Conform situatiei intocmite de conducerea ARPM, in orasul Braila au fost colectate 2,04 tone de deseuri, in municipiul Tulcea s-au strans 4 tone de deseuri, aceeasi cantitate fiind colectata si la Focsani, in timp ce locuitorii municipiului Constanta au renuntat la 2,7 tone de obiecte electrice si electrocasnice.
Produsele nu aveau marcajul de conformitate CE - care este obligatoriu la electrocasnice si care atesta faptul ca indeplinesc cerintele de conformitate reglementate in Uniunea Europeana.
La ora actuala, in municipiul Galati, exista doua puncte de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice de la populatie, unul situat pe strada Nuferilor 24-267 apartinand Ecosal si unul situat pe strada Regiment 11 Siret, apartinand firmei RER.
De regula, romanii de la sate s-au imprumutat pentru a-si cumpara obiecte de uz casnic si de folosinta indelungata cum ar fi televizoare, frigidere sau masini de spalat, aceste aparate electrocasnice fiind achizitionate de majoritatea persoanelor fizice din mediul rural prin credite.
Banca Europeana pentru Investitii (BEI) ar putea acorda imprumuturi cu o valoare totala de 200 de milioane de euro pentru modernizarea unor capacitati de productie de electronice si electrocasnice situate in Romania, Polonia si Ungaria.
Apartamente la preturi speciale, 20 de autoturisme, bonusuri la incheierea unui contract de creditare si o serie de premii constand in aparate electrice si electrocasnice.
Turcia va reduce impozitele pentru consum in sectorul auto, pentru produsele electrice si electrocasnice si pentru tranzactiile bancare, ca sa sustina cererea din economia aflata in dificultate, a spus vineri premierul Tayyip Erdogan (foto).
Obiectivul central al Zelmer South Europe †este pozitionarea brandului Zelmer intre primii 5 producatori din domeniul Small Domestic Appliances ( SDA) pe zona de care suntem responsabili, ceea ce reprezinta o aliniere la pozitionarea brandului in Europa centrala si de est unde Zelmer este cotat locul 3 in piata de electrocasnice mici.
google-analytics.com