Cautare

3654 de rezultate pentru "programul rabla electrocasnice" (2.96 secunde)
Ordonanta reia totodata masura adoptata deja de guvern pentru masinile Euro 4, respectiv scutirea de la plata pentru toate autovehiculele noi înmatriculate atât în România, cât si în celelalte state ale UE dupa 15 decembrie 2008“, a precizat purtatoarea de cuvânt a guvernului, Camelia Spataru.Prima de casare acordata prin programul „Rabla“, care vizeaza scoaterea din uz a masinilor mai vechi de 12 ani, a fost majorata de la 3.000 la 3.800 de lei pentru 60.000 de autoturisme, bugetul total alocat acestui program fiind de 228 de milioane de lei.
Confruntati cu spectrul falimentului, dezvoltatorii imobiliari cauta metode pentru a supravietui pe o piata inghetata. Noua gaselnita este acceptarea apartamentelor vechi plus o diferenta de bani in schimbul celor nou-construite.
Aceasta promotie ii va sprijinii si pe cei care se inscriu in "Programul Rabla", avantajul acestora fiind ca pot constitui avansul de 15% si din prima de casare.
• Poate fi extins programul Rabla si la alte industrii pentru incurajarea consumului? • Va reusi proiectul "prima casa" sa deblocheze piata imobiliara si sa impulsioneze creditarea?
888 euro cu TVA, iar prin programul Rabla are un pret de 10. 984 euro cu TVA. Hyundai Auto Romania, importatorul masinilor coreene Hyundai, a vandut anul trecut 4.
Dealerii sunt optimisti Dealerii doljeni au vandut si vand bine in ultima perioada, pe de o parte din cauza faptului ca se anunta cresterea taxei, iar pe de alta parte pentru ca Programul "Rabla"
Intr-adevar au fost ajutati foarte mult si de programul "Rabla" demarat de statul german, de care au profitat din plin.
poluatorul plateste, iar sumele colectate trebuie folosite in investitii "verzi". Astfel, in 2010, programul Rabla a primit 95% din sumele incasate din taxa.
Scaderea vine in contextul in care in luna ianuarie a anului trecut programul "Rabla" 2010 era inca functional, in timp ce anul acesta nu mai era in vigoare un program de casare, scrie Ziarul Financiar.
H&M demareaza programul "Rabla" pentru haine Grupul suedez H&M va demara, din luna februarie, un program in premiera:
Acolo ea s-a destainuit presei cum ca cei care o avem ancheteaza vor sa-i inchida gura - Guvernul a alocat pentru programul Prima Rabla fonduri de 322 milioane lei pentru 35.000 de masini noi.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Purtatorul de cuvant al PNL, Tudor Chiuariu, a declarat ca programul de guvernare prezetat sambata de PSD ar trebui sa se numeasca "Cele 10 fantezii ale lui Mircea Geoana", avand in vedere ca social-democratii nu au explicat de unde vor avea resurse pentru promisiunile din program.
PD-L si-a lansat luni, in fata reprezentantilor societatii civile, aliatii de traditie ai dreptei democrat-liberale, Programul politic si programul de guvernare intitulat "Doctrina economica si sociala", in care propune desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national, introducerea pensiei de solidaritate sociala, initierea legii responsabilitatii fiscale si avanseaza, la nivel european, ideea libertatii de miscare a valorilor.
Parlamentarii PSD au initiat o propunere legislativa privind Programul National de Autostrazi si Drumuri Express (Rapide) pentru perioada 2011-2020 si masuri de reglementare a contractelor de antrepriza si subantrepriza, acest program venind in completarea prevederilor Legii nr.
Ce contine programul de guvernare al Cabinetului Ponta? Cabinetul Ponta propune, in programul de guvernare, ca in cursul anului 2012 salariile personalului bugetar sa revina nivelul din iunie 2010, precum si "restituirea sumelor retinute fara baza legala pensionarilor".
- am dat dispozitii colegilor mei sa redacteze programul de guvernare in forma oficiala care va trebui depusa la Parlament si va fi prezentata de candidatul pe care PSD il va propune.
Programul de Restructurare a Intreprinderilor si Reconversie Profesionala (RICOP), finantat de Uniunea Europeana cu 86 de milioane de euro, a fost finalizat dupa ce ultimele fonduri au fost atrase la sfarsitul lunii trecute.
Din cauza neconcordantei legislative, agricultorii care doresc sa acceseze fondurile derulate prin Programul "Fermierul" pentru cofinantarea proiectelor SAPARD intampina dificultati. ... Programul "Fermierul" a fost conceput pentru a ajuta agricultorii romani sa cofinanteze proiectele SAPARD - pentru o mai buna absorbtie a fondurilor europene.
Liderii sindicatului Solidaritatea, care reprezinta o parte dintre salariatii de la Apa-Canal, au anuntat ca se gindesc sa atace in contencios hotarirea de consiliu local prin care s-a aprobat Programul de restructurare si redresare financiara a unitatii furnizoare de apa potabila si, deci, concedierea a mai bine de 200 de oameni.
google-analytics.com