Cautare

3654 de rezultate pentru "programul rabla electrocasnice" (3.66 secunde)
eMag Reduceri la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice sau IT. ... Altex Vor fi scoase la reducere laptopuri, televizoare, electronice si electrocasnice, a anuntat compania pe site-ul oficial.
• Carrefour - marca proprie pentru produse de larg consum si bazar • Carrefour Home - marca proprie pentru produse de menaj si electrocasnice • Carrefour Selection - produse marca proprie premium • Carrefour Bio - gama de produse alimentare bio • Carrefour baby - gama de produse alimentare si de igiena destinate bebelusilor • Carrefour kids - gama de produse alimentare si de igiena destinate copiilor • Carrefour light - gama de produse dietetice • Carrefour light - gama de produse dietetice • Marca nr.1 - cel mai bun raport calitate - pret • TEX - marca proprie de produse textile • Bluesky - marca proprie pentru produse electrocasnice • Les cosmetiques - marca proprie pentru produse cosmetice • Reflets de France - gama de produse regionale din Franta Marca proprie Carrefour Carrefour doreste sa raspunda cat mai bine schimbarii situatiei economice mondiale si locale, astfel incat clientii Carrefour sa beneficieze in continuare de calitate la preturi mici.
Si alte initiative asemanatoare, organizate de companii private si de ONG-uri, au avut loc pentru colectarea deseurilor electronice si electrocasnice de la consumatorii casnici. Este deosebit de important sa atragem atentia asupra necesitatii reciclarii echipamentelor electrice si electrocasnice.
Astfel, acestia vor putea alege produsele pe care si le doresc dintr-o gama variata - de la bunuri alimentare si de larg consum, la electrocasnice sau produse IT&C - fara a avea o limita asupra cantitatii comandate.
Scoate aparatele din priza Scoate din priza aparatele electronice si electrocasnice atunci cand nu le folosesti. ... Amana treburile casnice Nu folosi masina de spalat vase, masina de spalat haine si alte aparate electrocasnice in timpul caniculei.
Membri ai clanului Duduianu sunt vizati intr-o noua ancheta privind furturi din depozite cu electrocasnice. Politistii fac marti dimineata mai multe perchezitii in acest dosar.
Programul va incepe la 1 iulie.De asemenea, programul de innoire a parcului auto national va incepe pe 1 iunie si se va desfasura tot in doua etape, a informat ministrul mediului.Acesta a precizat ca anul acesta se urmareste inlocuirea a 40.000 de masini uzate, prima de casare mentinandu-se la 3.000 de lei.
Reteaua de magazine Alcom si-a stabilit programul de functionare pentru zilele de sarbatoare care se apropie. Pentru a veni in sprijinul clientilor, magazinele Alcom vor functiona dupa programul normal atit in ziua de 30 noiembrie, de ziua Sfintului Andrei, cit si pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.
Acesta a adaugat ca cei mai multi bani au fost accesati prin "Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata" de unde intreprinzatorii galateni au primit circa 833.154 lei.
La doua dintre acestea - "Programul pentru sprijinirea transferului afacerilor", prin care statul sustine integral cheltuielile pentru plata taxelor si tarifelor necesare realizarii transferului afacerilor, si "Programul pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit" - inregistrarea se face pana la epuizarea bugetului.
Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise pe 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2010, iar pe 24 si 31 decembrie, programul va fi redus, intre orele 9.00 si 13.00.
Ce este PNESS/ Oportunitate Programul National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei este un program care poate salva vieti.
Dintre gospodariile care fac fata cheltuielilor cu venitul net lunar realizat, 15,9% isi permit o saptamina de concediu in afara casei, 13% reusesc sa achizitioneze produse electrocasnice, iar 5,1% isi permit inlocuirea mobilei uzate/demodate.
Printre cele 28 de masuri anticriza luate deja de guvern, care au fost mentionate de premier, se afla alocarea celui mai mare procent din PIB din ultimii 20 de ani pentru investitii, facilitati pentru angajarea somerilor si achizitionarea a aproape 17.000 de locuinte prin Programul "Prima Casa".
Totodata, pe lista lui Boc a mai figurat Programul "Prima Casa", cu 25.799 de garantii acordate, in valoare de peste un miliard de euro, dar si Programul "Rabla", cu 183.000 de masini casate si 35.000 de masini noi.
"Abecedar inseamna asfalt, bec, canalizare", a explicat Boc.Seful Guvernului a aratat ca este vorba despre programul in baza caruia se reabiliteaza 10.000 kilometri de drumuri din toate judetele tarii si se stimuleaza realizarea alimentarilor cu apa, obiectiv pentru care Guvernul a alocat peste 700 de milioane de euro pentru 600 de localitati.
Taxa, succesoarea programului "Rabla" Sulfina Barbu a mai spus ieri ca eliminarea taxei de inmatriculare ar anula intr-o luna programul de innoire a parcului auto desfasurat in ultimii doi ani si pe care Executivul a cheltuit 89 de milioane de euro.
Programul de stimulare a innoirii parcului auto national cunoscut si sub denumirea de "Programul Rabla" va fi continuat si in acest an.
Programul va semana cu programul "Rabla", in sensul ca o serie de producatori si importatori de astfel de sisteme vor trebui sa se inscrie si vor trebui validati, pe baza unor criterii foarte bine stabilite.
Din ce in ce mai putini olteni se inscriu pe listele de asteptare pentru a-si cumpara o masina noua, prin programul „Rabla“. ... Programul are un buget de 228 de milioane de lei si se va desfasura pana pe 11 decembrie 2009.
google-analytics.com