Cautare

3654 de rezultate pentru "programul rabla electrocasnice" (2.84 secunde)
Liderii sindicatului Solidaritatea, care reprezinta o parte dintre salariatii de la Apa-Canal, au anuntat ca se gindesc sa atace in contencios hotarirea de consiliu local prin care s-a aprobat Programul de restructurare si redresare financiara a unitatii furnizoare de apa potabila si, deci, concedierea a mai bine de 200 de oameni.
Liderii sindicatului Solidaritatea, care reprezinta o parte dintre salariatii de la Apa-Canal, au anuntat ca se gindesc sa atace in contencios hotarirea de consiliu local prin care s-a aprobat Programul de restructurare si redresare financiara a unitatii furnizoare de apa potabila si, deci, concedierea a mai bine de 200 de oameni.
Comisia Europeana a adoptat, la sfarsitul lunii decembrie 2007, Programul Operational de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013.
Programul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti se prelungeste, incepand cu data de 9 iunie, cu doua ore, pana la 16:30, atat pentru piata spot, cat si pentru piata derivatelor, informeaza un comunicat de presa al BVB.
La nivel national, peste 10% din taloanele pentru analize din programul national de evaluare a sanatatii au fost returnate de Posta Romana Caselor de Sanatate.
Printre cei nominalizati se numara cinci galateni la "Start" si trei la programul pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului.
Este vorba despre "Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, precum si crearea/modernizarea infrastructurilor conexe", al carui scop este cresterea importantei turismului si culturii, ca factor care stimuleaza cresterea economica in regiuni, respectand principiile dezvoltarii durabile si ale protectiei mediului, precum si prin programul "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice".
Medicii veterinari concesionari sunt in situatia de a da in judecata statul pentru recuperarea datoriilor de 75 de milioane de lei acumulate in urma actiunilor veterinare efectuate in localitatile rurale cuprinse in Programul strategic, se arata intr-un comunicat al Colegiului Medicilor Veterinari.
Micii întreprinzatori mai au la dispozitie 13 zile pâna la terminarea perioadei în care pot obtine fonduri nerambursabile prin Programul „eCrestere!“. Apelul pentru proiecte pentru Programul de Finantari Nerambursabile „e-Crestere!“ a fost lansat de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) în urma cu aproximativ o luna si jumatate.
Zeci de reprezentanti ai autoritatilor locale, ai serviciilor deconcentrate si ai unor ONG-uri s-au aratat ieri interesati de accesarea fondurilor europene prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013. Consiliul Judetean (CJ) Dolj a gazduit ieri un seminar de informare privind Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013.
"Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata", "Programul pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit", "Programul pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului", "Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare - START", "Programul pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii".
Intreprinzatorilor participanti la eveniment le-au fost prezentate si finantari pentru idei si afaceri inovative - POSCCE Axa 1 (Dezvoltarea unui sistem inovativ si ecoeficient de productie), programele nationale de finantare a IMM-urilor si Axa 2 (Cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare pentru competitivitate), POR (Programul Operational Regional) /PNDR (Programul National de Dezvoltare Rurala), Programul Cadru FP 7, programul National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare pentru perioada 2007-2013, programul Transfrontalier Romania-Bulgaria.
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Analistul imobiliar Ion Radu Zilisteanu spune ca programul "Prima casa" nu se adreseaza romanului mediu si nu va avea un efect semnificativ asupra pietei imobiliare. Pentru banci programul este atractiv in primul rand pentru atragerea de clienti pentru alte produse, precum cardurile sau asigurarile.
Secretarul de stat din Ministerul pentru IMM-uri, Maria Parcalabescu, a afirmat astazi in fata senatorilor ca in programul "Prima Casa" au fost semnate 753 de contracte de finantare, Senatul urmand sa dea votul asupra OUG privind acest program pe 7 septembrie.
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro. Autoritatile fac ultimele renovari la programul "Prima Casa".
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii. ... Totusi, desi programul in varianta imbunatatita a fost lansat si se stia despre el de multa vreme, cererile intarzie sa apara.
Conducerea Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale Sectorul 4 ii informeaza pe locuitorii Sectorului 4 ca, in perioada 23 - 31 decembrie 2010, programul cu publicul va fi suspendat. ... 34, joi, 23 decembrie a.c., programul cu publicul se va incheia la ora 12.00.
Programul este compatibil cu Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android si chiar si Windows Phone.
Programul Art Safari Kids 2018 Programul Art Safari Kids 2018 este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3-12 ani si ofera ateliere de creatie si tururi ghidate sustinute de elevii Scolii Lauder-Reut si British Council pe un traseu expozitional redesenat pe intelesul copiilor.
google-analytics.com