Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (2.74 secunde)
Potrivit documentului citat, "procesul de selectare a unui alt producator, care sa poata asigura continuitatea exigentelor privitoare la calitatea si modul de prezentare a produselor" societatii, este in derulare.
„Monedele, ambalate în capsule de metacrilat transparent, vor fi însotite de o brosura de prezentare a tematicii emisiunii, redactata în limbile româna, engleza si franceza.
În prezent, 17 companii, dintre care sapte straine, au cumparat dosarul de prezentare a fabricii. Cele sapte companii straine sunt:
Showroomul de la Constanta comercializeaza automobile apartinand marcilor Mercedes Benz, Ford si Hyundai, realizand deja neoficial un numar de 53 de vanzari, desi centrul a fost deschis abia astazi pentru a atinge cele mai inalte standarde de prezentare.
Acesta a mai spus ca pe ordinea de zi a evenimentului se numara mai multe puncte, printre care o prezentare introductiva asupra sistemului mentionat, sustinuta de oficiali din partea EMSA, alaturi de suportul legislativ european care sustine implementarea sistemului.
"Niciodata nu am avut parte de o prezenta atat de redusa. Totusi vom face o prezentare a Centrului regional Europe Direct.
Intalnirile de prezentare a proiectului au demarat pe 2 noiembrie 2004. Au fost prezenti fostul primar Petru Filip si o echipa formata din trei persoane, condusa de managerul de proiect Marcel Spanciu.
Potrivit inspectorilor ANPC, in catalogul de prezentare al SC Real Hypermarket Romania, pe prima pagina, pe un fond de contrast, aparea mentiunea "99% din barbati prefera berea de la Real", fara ca aceasta declaratie sa fie sustinuta de un studiu efectuat in acest sens.
Trebuie sa renuntam la politica pasilor marunti in ceea ce priveste investitiile in infrastructura", a declarat Tariceanu in discursul de prezentare a raportului privind efectele inundatiilor.Premierul a mai precizat ca volumul investitiilor in ceea ce priveste indiguirile, regularizarile si consolidarea albiilor a fost de patru ori mai mare in intervalul 2005-2008 decat in intervalul 2002-2004.seful guvernului a facut totodata apel la parlamentari sa renunte la conflictele artificiale si sa dea dovada de solidaritate pentru inlaturarea efectelor inundatiilor, indiferent de apartenenta politica.
Vagonul de clasa 1 (seria 1091) are în dotare patru monitoare TFT -19‘‘, pentru prezentare programe video si promo, montate câte doua în fiecare zona destinata calatorilor, iar vagonul de clasa a 2-a (seria 8789) are doua monitoare TFT - 21‘‘.
Aceste oferte se puncteaza conform unei grile cunoscute prin dosarul de prezentare. Valabilitatea ofertei ADS este de 180 de zile de la data aparitiei anuntului de privatizare, cu posibilitatea prelungirii valabilitatii ofertei cu inca 180 de zile, dar pe perioade de cate 30 de zile.
Ciolos a participat sambata la targul de produse ecologice de la Muzeul Satului, unde a avut conferinta de prezentare si asociatia operatorilor din agricultura ecologica "Bio Romania".
Bucurettiul mizeaza, de altfel, pe participarea principalelor companii din sector la o prezentare de oferte care va fi lansata in primavara anului 2009 si care va viza terenuri cu suprafate de 50.000 de kilometri patrati din vestul si sudul tarii, exploatate in prezent de companiile Petrom si Romgaz, dar ale caror contracte de concesionare vor expira la anul.
Alte activitati care beneficiaza de acest sprijin se refera si la efectuarea de analize de evaluare comparativa pentru activitati din industria prelucratoare in vederea realizarii planurilor de restructurare-dezvoltare-viabilizare, a caror implementare va fi monitorizata, organizarea si amenajarea in incinta operatorilor economici, in spatiile existente, de expozitii sau standuri de prezentare a produselor industriale, dar si inregistrarea si protejarea pe piata externa a marcilor, desenelor si modelelor industriale romanesti.
Fiti însa pregatiti cu o scurta si interesanta prezentare despre dumneavoastra prin care îi aratati angajatorului ca sunteti persoana potrivita (fiti pregatiti sa vorbiti despre experienta, aptitudini si calitati sau despre specializare si despre dorinta de a învata, aratându-va în acelasi timp foarte dornic de a munci, daca sunteti student).
Tinton Falls SUA, celelalte societati care au mai achizitionat dosarul de prezentare fiind Grampet Bucuresti - grupul omului de afaceri Gruia Stoica si divizia din Germania a grupului francez Airbus.
Au mai cumparat dosarele de prezentare EPS Inc. Tinton Falls (SUA), Grampet SA Bucuresti - grupul controlat de Gruia Stoica si Aerotech - divizia nemteasca a gigantului francez Airbus.
Procesul de privatizare a Avioane SA a fost reluat in octombrie 2008, patru firme cumparand dosarul de prezentare: Alenia Aeronautica - Italia, EPS Inc.
Referitor insa la instituirea unei taxe pentru utilizatorii infrastructurilor care sa rezolve problema congestiei, consider ca aceasta propunere ar trebui studiata mai aprofundat, avand in vedere ca nu depinde in mod exclusiv de autovehicule, ci mai cu seama de capacitatea statelor membre de a-si planifica si realiza eficient infrastructurile teritoriale, la nivel regional si local", a declarat democrat-liberalul doljean Marian Jean Marinescu, vicepresedintele PPE-DE.Acesta a promis ca va urmari indeaproape evolutia negocierilor dintre parlament si consiliu si va sustine, in a doua prezentare a propunerii de directiva in parlament, eliminarea taxei de congestie, informeaza un comunicat de presa al eurodeputatului.
Temele seminariilor de pregatire sunt in domeniile educatiei antreprenoriatului si IT si presupun realizarea unui plan de afaceri si implementarea lui a unui plan de marketing asimilarea principiilor unui web design de calitate a tehnicilor de prezentare.
google-analytics.com