Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (3.34 secunde)
Au fost cumparate patru dosare de prezentare, iar dupa mai multe prelungiri succesive, termenul-limita de depunere a ofertelor a fost 30 ianuarie 2009.
Cele doua vehicule au debutat la SEMA in 2008 si, pana in prezent, s-au aflat intr-un turneu de prezentare in Statele Unite.
La vremea respectiva au fost cumparate patru oferte de prezentare, iar dupa mai multe prelungiri succesive termenul-limita de depunere a ofertelor a fost 30 ianuarie 2009.
Totodata, aceeasi sursa mai specifica si faptul ca, din bugetul alocat desfasurarii activitatilor specifice programului mentionat, se vor suporta cheltuielile legate de editarea de brosuri, de materiale de promovare si prezentare, de multiplicarea de materiale de curs, de inchirierea de spatii, transmiterea de invitatii, onorariile trainerilor, cheltuielile de protocol, precum si alte cheltuieli necesare organizarii manifestarilor.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
In deschiderea seminarului, Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM (PIMM) Constanta a facut o prezentare a acestei organizatii precum si a structurii nationale din care face parte aceasta-Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania- dupa care a lansat provocarea participantilor la eveniment de a discuta despre solutiile de depasire a crizei.
Monedele, ambalate in capsule de metacrilat transparent, vor fi insotite de brosuri de prezentare a tematicii emisiunii, redactate in limba romana, engleza si franceza.
Un episod din cariera Danielei a fost aparitia in revista Playboy, care i-a adus atat cresterea popularitatii, cat si un contract de prezentare a lenjeriei pentru brand-uri cunoscute.
La sfarsitul lunii iulie, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) anunta ca "solicitarile cuprinse in oferta Alenia Aeronautica exced cadrul legal in vigoare in materie de privatizare, precum si prevederile dosarului de prezentare".
000 RON", iar in cazul mentinerii acesteia, "respectarea tratamentului egal si al nediscriminarii si interpretarea criteriului prin acceptarea ca experienta a oricaror lucrari care indeplinesc niste standarde bine precizate", "eliminarea solicitarii de prezentare a certificatelor emise conform HG 1337/2006 sau acceptarea in echivalent a declaratiilor ofertantului", precum si "suspendarea procedurii de atribuire pana la lamurirea aspectelor mai sus mentionate".
Infinit Interactive Solutions, divizia de online a Infinit Solutions, lanseaza site-ul de prezentare al unuia dintre cele mai populare automobile, atat in Romania cat si la nivel international:
Ministerul Finantelor a anuntat marti ca la inceputul saptamanii viitoare va demara turul de prezentare pentru emisiunea de eurobonduri. "Caravana" ministerului va poposi in mari centre financiare precum Londra, Frankfurt si Elvetia, la Zurich sau Geneva.
Ei vor beneficia de o prezentare despre pericolele posibile si masuri de protectie a locuintei din partea echipei UNIQA si vor primi informatii despre cum pot participa la concurs, premiile puse in joc si modalitatea de desfasurare a acestui concurs.
Seful statului a facut si o prezentare a Strategiei UE 2020 care a fost adoptata in forma prezentata de Comisie la Consiliul European din martie si a punctat, in acest context, Romania a sustinut aceasta strategie "pentru ca ea se potriveste perfect programului de modernizare a Romaniei", astfel ca ele se pot suprapune.
Spre sfarsitul anului 2011, tot ca urmare a efectului de baza, dispar cele trei procente care se adauga in urma majorarii TVA, inflatia va intra in intervalul de variatie, in jur de 3%, si va ramane in apropierea acestui nivel", a spus Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa de prezentare a Raportului asupra inflatiei.
"Infiintarea unei companii energetice nationale sau a unei asociatii de firme energetice romanesti, care sa sustina si sa promoveze companiile autohtone la nivel international, ar putea constitui o solutie din care intreaga industrie energetica romaneasca ar avea de castigat", este concluzia lui Ion Andronache, presedintele companiei romanesti de automatizari industriale si sisteme de masura Syscom 18, care a sustinut azi o prezentare in cadrul unui seminar pe teme energetice, organizat de publicazia "Focus Energetic".
La un an si jumatate de la lansarea sedan-ului Cruze, Chevrolet anunta ca acest model va fi disponibil si in versiune hatchback, vehiculul urmand a fi dezvaluit in varianta de prezentare pe 30 septembrie la Paris.
O versiune de prezentare a autovehiculului compact al marcii Chevrolet va fi dezvaluita pentru prima data la Salonul Auto de la Paris, pe 30 septembrie.
O versiune de prezentare a autovehiculului compact al marcii Chevrolet va fi dezvaluita pentru prima data la Salonul Auto de la Paris, pe 30 septembrie.
O versiune de prezentare a autovehiculului compact al marcii Chevrolet va fi dezvaluita pentru prima data la Salonul Auto de la Paris, pe 30 septembrie.
google-analytics.com