Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (3.80 secunde)
Sorin Calafus si-a facut chiar pliante de prezentare, la momentul deschiderii, cu "Hellios Inn", ba chiar are si date despre complexul turistic pe Internet.
Episcopul Dunarii de Jos, Casian Craciun, a declarat ca nu va arunca muzeul in strada, dar a afirmat ca doreste sa schimbe, in parte, destinatia muzeului intr-una ortodoxa, moment in care lucrarile de patrimoniu ar putea ramine fara spatiu de depozitare si prezentare, in cazul in care Consiliul Judetului nu reuseste sa construiasca un alt sediu.
Designul noului Hyundai Accent aduce o abordare stilistica sofisticata (interior mai spatios si mai luminos, finisarea interioara in doua nuante fin contrastante), care, potrivit materialelor de prezentare ale producatorului, dau impresia ca este vorba de o masina care costa de doua ori mai mult.
In cadrul discutiilor, conducatorul delegatiei chineze a facut o prezentare a firmei, evidentiind faptul ca aceasta este specializata in constructia de cilindri rotogravanti, un echipament necesar in industria tipografica, iar in final a multumit pentru disponibilitatea manifestata de prefect.
Daca autoritatea de control nu poate lua legatura cu reprezentantul legal al societatii, atunci echipa de control va solicita in scris prezenta acestuia la sediul organului de control, stabilind data si ora de prezentare.
Cateva mii de "fanatici" ai cumparaturilor, turisti si localnici, vor calca pragul TEXIN in cele cinci zile de prezentare.
Potrivit catalogului de prezentare, spatiul aflat la dispozitia pasagerilor este, in mod obisnuit, specific automobilelor superioare cu o clasa sau doua.
la ora 20.30 se va desfasura la hotelul Palm Beach din Mamaia festivitatea de premiere a firmelor participante la TINIMTEX, festivitate precedata de o prezentare de moda ce va contine creatiile vestimentare ale unora dintre firmele premiate.
Eugen Ovidiu Chirovici se afla intr-un turneu de prezentare si promovare a ultimei sale carti "A doua moarte", marti si miercuri fiind in Valea Jiului si la Hunedoara.
Decizia a fost luata la solicitarea celor doua firme care achizitionasera caietul de prezentare a firmei, au anuntat ieri reprezentantii societatii craiovene.
Directorul general, Laurentiu Mitrache, a facut o scurta prezentare a produselor oferite de banca precizind ca, in asteptarea sarbatorilor, se pregateste si va fi lansat in scurt timp un produs special pentru Craciun.
Tot cu aceasta ocazie, in cursul serii, va avea loc un "regal" scenografic si coregrafic - o prezentare de moda, la care vor particpa 50 de top modele in tinute de seara si in rochii pentru Revelion, alaturi de momente artistice.
Targul de cadouri organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" a pus la dispozitia firmelor putine spatii de prezentare.
Decizia a fost luata la solicitarea celor doua firme care cumparasera caietul de prezentare a societatii, SAAB Suedia si englezii de la AGI GROUP.
La ultima vizita la Craiova, presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, spunea ca societatea va fi lansata la privatizare pana pe 25 decembrie 2006, ceea ce nu s-a intamplat. "Nu s-a definitivat caietul de prezentare a firmei", a spus un reprezentant al AVAS.
Vosganian a tinut o prezentare despre economia Romaniei la o conferinta organizata ieri la Viena. Saptamana trecuta, premierul Calin Popescu-Tariceanu declara la randul sau ca ritmul de crestere economica pe ansamblul anului trecut ar putea depasi nivelul de 8%.
Garantia de participare la licitatie este de 700.000 de euro, iar dosarul de prezentare costa 3.500 de lei.
Garantia de participare la licitatie este de 700.000 euro, iar dosarul de prezentare costa 3500 RON. Comisia va fi alcatuita din cinci membri, din care doi reprezentanti nominalizati de actionarul majoritar, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
S-a constatat ca, prin titlurile inscrise pe coperta, cat si in pagina de prezentare, se incalca prevederile Legii 148/2000.
Noi am inclus suprafetele in caietul de prezentare pentru ca pe ele se afla utilitati", a afirmat Mondea. ELECTROPUTERE Craiova are si ea destule probleme:
google-analytics.com