Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (3.11 secunde)
Prezentare: Dr. Gheorghe Bugeag, seful Laboratorului de Medicina Nucleara Spitalul Clinic de Urgenta Galati, medic primar medicina interna, medic primar medicina nucleara, competenta in ecografie generala.
Prezentare: "Viorica Gotu, reprezentantul rromilor in Biroul Judetean pentru Rromi, Prefectura judetului Galati." Fisa postului: "N-as putea spune ca exista o fisa a postului, dar, intrucit am fost angajata pe baza Strategiei de Guvern nr.
Intr-o prezentare recenta, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, afirma ca tendinta este de trecere de la „leul comercial“ (curs de schimb determinat preponderent de tranzactiile comerciale) la cel „financiar“ (determinat de fluxurile financiare externe).
Legea nu prevede nici o sanctiune, desi ar fi trebuit sa existe o perioada de prezentare benevola, dupa care sa fie penalizati“, a afirmat Stoian.
Potrivit unui comunicat al AVAS, compania daneza nu a depus toate documentele de participare, conform prevederilor legale si a dosarului de prezentare.
In ceea ce priveste regulile de depozitare a produselor ecologice, cu exceptia procesatorilor care au magazine proprii de prezentare, nici un alt magazin nu le respecta, in sensul ca acestea stau in acelasi loc cu produsele conventionale.
Cu prilejul conferintelor de pregatire a mediului de afaceri in vederea integrarii, Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a organizat un seminar de prezentare a problemelor vizind aderarea tarii noastre.
Potrivit AVAS, trei firme romanesti si una straina au cumparat caietul de prezentare al intreprinderii in urma publicarii anuntului de privatizare.
Nemultumirea primului-ministru a venit dupa ce AVAS a prelungit pentru a doua oara, pana pe 20 ianuarie, termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Electroputere Craiova, la solicitarea uneia dintre cele patru firme care a cumparat dosarul de prezentare.
Acest lucru s-a facut in urma solicitarii Asociatiei Salariatilor ELPAS Craiova, care a cumparat, saptamana aceasta, dosarul de prezentare a firmei.
Executivul si-a stabilit programul legislativ pe 2006 si a elaborat o lista a principalelor proiecte de legi care urmeaza sa fie propuse de catre ministerele initiatoare in cursul acestui an, cu termene de prezentare in Guvern.
Dosarele de prezentare si caietele de sarcini au fost puse in vanzare la finele acestei luni, la sediul T.H.R.
Preparatele din soia, asemanatoare ca prezentare cu cele din carne, au avantajul de a fi produse de post, consistente si fara colesterol.
parada modei cu rochii de mireasa si de seara, prezentare de incaltaminte pentru ocazii speciale, precum si o demonstratie de filmari si fotografii profesionale.
Ghidul contine cate o prezentare generala a fiecarei destinatii si estimari ale cheltuielilor specifice unui turist, respectiv cazare, masa, bautura si alte informatii cum ar fi "ce poti cumpara pentru un dolar sau mai putin".
Modul in care poate fi platita rata Estima Finance este simpla prezentare a unui card care contine toate informatiile necesare incasarii.
Evenimentul a debutat cu o scurta prezentare de moda in care asistenta prezenta a avut ocazia sa admire cateva colectii de sezon ale unor creatori si producatori de articole vestimentare participanti la aceasta editie a TINIMTEX.
40 de firme participante la TOMIS YACHT 2006 In alta ordine de idei, presedintele CCINA a facut o succinta prezentare a realizarilor Camerei in perioada primului sau mandat (2002-2006) ce s-a incheiat vineri, 30 iunie a.c., odata cu noile alegeri pentru Colegiul de Conducere si pentru functiile de vicepresedinti si de presedinte al institutiei camerale constantene, aceasta din urma revenindu-i pentru urmatorii patru ani tot lui Mihai Daraban.
Senatorul Dan Claudiu Tanasescu a tinut discursul introductiv, o prezentare elogioasa a unei "opere la fel de tumultuoasa ca si zilele sale", recunoscand de la inceput ca este nevoie de curaj pentru a-i prezenta opera, si asta pentru ca Vadim "a biruit stavilarul cuvintelor si s-a asezat pe jiltul nemuririi".
prezentare generala a Romaniei, Litoralul, Delta Dunarii, turismul cultural si turismul balnear. Pentru fiecare din aceste cinci tematici vor fi folosite cate un spot tv si unul radio, care vor fi sustinute si de informatiile prezentate in presa scrisa.
google-analytics.com