Cautare

477 de rezultate pentru "prezentare" (2.58 secunde)
conceptul de prezentare cocktail&conference, oferta de servicii Dunarea Catering Corporate si dejunul de afaceri in Restaurantul Blue Sun. Distractie pe cinste pentru cei mici Copiii merita tot ce e mai bun pentru ziua lor aniversara, iar oferta societatii Dunarea poate satisface toate exigentele.
Documentele vor contine informatii de prezentare a activitatii investitorului si o scurta descriere "a motivatiei de a investi la Automobile Craiova", precizeaza AVAS.
"Dosarele de prezentare sunt tipice si au o sectiune speciala privitoare la litigii. Probabil ca si acest litigiu este mentionat acolo.
Invitati la intalnire au fost, in general, membri ai FP Bihor, care au avut, cu aceasta ocazie, posibilitatea de a-si prezenta firma sau companiile pe care le conduc, printr-un scurt speech sau printr-o mapa de prezentare, informatii pe care delegatia canadiana le-a primit si le va inainta virtualilor investitori din Canada.
Obiectivele de crestere a nivelului de protectie a consumatorilor vizeaza siguranta alimentara prin efectuarea de controale de conformitate, urmarirea modului de comercializare, etichetare, prezentare si publicitate, imbunatatirea calitatii serviciilor, precum si imbunatatirea sistemului de transmitere si urmarire a sesizarilor si reclamatiilor.
Pentru un produs de slabit, printr-un cupon de prezentare, se informa: a) '8 pastile E F = 1 kilogram atacat si devorat in 24 de ore;
In cadrul intalnirii, prefectul Danut Culetu a realizat o scurta prezentare a judetului Constanta si a pus accentul pe o parte dintre sectoarele de activitate economica in cadrul carora se pot identifica oportunitati de investitii si cooperare.
Decizia de prelungire a datei-limita de depunere a fost luata ca urmare a cererilor unor potentiali investitori ce au achizitionat dosarele de prezentare, avand in vedere complexitatea documentatiei de intocmire a ofertelor.
Potrivit unor surse din cadrul firmei, doar patru potentiali investitori achizitionasera pana ieri dosarul de prezentare a societatii. Cei interesati ar fi un fond american de investitii, Grupul Feroviar Roman (GFR), persoana fizica Anca Cimpoeru si Mytilineos - Grecia.
incepand cu ora 11.00 sa se bucure la Hotelul "Bavaria Blu" si de o prezentare de moda cu multe surprize pregatite de organizatori, a adaugat Juganaru.
Caravana initiata zilele trecute a pornit la drum cu o impresionanta flota de 100 de autotractoare care vor strabate 26 de tari, urmind sa ajunga si in Galati pentru o prezentare.
Au fost depistate 10 infractiuni, dintre care patru de evaziune fiscala, doua de inselaciune, o infractiune de omisiune cu stiinta a inregistrarilor in contabilitate, un fals in inscrisuri, o infractiune de prezentare de documente comerciale falsificate la autoritatile vamale si o punere in circulatie, fara drept, a unui produs purtind o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care l-au prejudiciat pe titularul marcii.
Acest proiect a ajuns deja in a doua etapa, care consta intr-o conferinta locala de pregatire in cadrul careia tinerii participanti au asistat la o serie de training-uri pe temele Team Management, Leadership, Abilitati de prezentare si Managementul Timpului care sa-i ajute in realizarea planului de afaceri.
Acest proiect a ajuns deja in a doua etapa, care consta intr-o conferinta locala de pregatire in cadrul careia tinerii participanti au asistat la o serie de training-uri pe temele Team Management, Leadership, Abilitati de prezentare si Managementul Timpului care sa-i ajute in realizarea planului de afaceri.
Ioan Mintas, vicepresedintele CNIPMMR ne-a comunicat ca Adrian Cucu a realizat o scurta prezentare a Garzii Financiare, precum si a operatiunilor privind controlul operativ si inopinat privind prevenirea, descoperirea si combaterea oricaror acte si fapte din domeniul economic, financiar si vamal, care au ca efect evaziunea si frauda fiscala.
Comisia de privatizare a eliminat la sfarsitul lui aprilie oferta companiei franceze Eurocopter SAS, dupa ce a verificat si a analizat documentele de participare si a constatat ca nu au fost indeplinite toate cerintele impuse prin anuntul de privatizare si dosarul de prezentare.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au controlat calitatea si modul de comercializare, etichetare, prezentare si publicitate a paine si a produselor de panificatie.
Cei de la OMV ne-au facut o prezentare a stadiului actual al sondelor si a modului în care doresc sa dezvolte aceasta activitate în judet.
Activele vizate sunt fabrica de tractoare, sectoarele calde - turnatorie fonta, turnatorie neferoase si forja, precum si mai multe active individuale, respectiv bunuri mobile si imobile. Firma din Cluj-Napoca nu impune, in notificare, un termen-limita de prezentare a interesului pentru activele Tractorul.
Directorul general ADR Nord-Vest, Claudiu Cosier, ne-a declarat ca ADR Nord-Vest va organiza sesiuni de informare in fiecare judet al regiunii azi, reprezentantii agentiei aflandu-se in Oradea unde vor sustine o prezentare incepand, cu ora 10:30, la Consiliul Judetean Bihor.
google-analytics.com