Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (5.34 secunde)
Ne referim aici la faptul ca, in mai multe judete, liderii locali ignora deciziile luate la centru si continua sa mentina in viata vechile retele de putere create in timp.
N-au fost destule inundatii in Banat, nu este indeajuns ca nu sint medicamente, a fost greva celor de la CFR, abia am reusit sa punem oamenii in judete si sa mearga totul bine si facem anticipate...
Orasel a anuntat ca filialele PN¥CD din mai multe judete ale tarii au hotarat convocarea congresului partidului pentru alegerea noii conduceri.
Ministrul Administratiei a avertizat ca vor continua si in perioada urmatoare controalele deoarece exista informatii conform carora pagubele inregistrate in urma inundatiilor in unele judete au fost determinate si de exploatarea necorespunzatoare a acumularilor si iazurilor piscicole.
El a explicat ca „¥inutul Secuiesc, unde populatia maghiara reprezinta 76%, a fost inclus intr-o regiune de dezvoltare economica cu alte trei judete majoritar romanesti, iar in urma acestei masuri procentul maghiarilor a scazut la 29%, ceea ce este inacceptabil“.
El a explicat ca „¥inutul Secuiesc, unde populatia maghiara reprezinta 76%, a fost inclus intr-o regiune de dezvoltare economica cu alte trei judete majoritar romanesti, iar in urma acestei masuri procentul maghiarilor a scazut la 29%, ceea ce este inacceptabil“.
Emil Boc a vorbit liberalilor despre faptul ca s-a respectat protocolul in baza caruia s-a realizat alianta dintre cele doua partide, „am castigat multe batalii, dar mai sunt judete in care nu aveam majoritatea de 50 plus 1“.
Ceea ce se intimpla la Botosani nu este o noutate, si in alte judete unii presedinti de CJ ne-aliantisti au fost demisi in urma unor ordine de prefect, insa dupa organizarea alegerilor in CJ au fost realesi.
La eveniment au participat 157 de delegati din judete arondate Regiunii 2 Sud-Est si anume Constanta, Tulcea, Galati, Buzau si Braila.
12 organizatii reprezentative pentru societatea civila romaneasca din cele doua judete si partidele politice romanesti din aceasta zona au adresat ieri un memoriu comun presedintelui Romaniei Traian Basescu si liderilor partidelor parlamentare, prin care cer ca proiectul Statutului minoritatilor nationale, elaborat de UDMR, sa fie dezbatut in Camera Deputatilor in procedura normala, si nu de urgenta, pentru a se da posibilitatea amendarii acestuia.
In spirit de solidaritate, au sosit , mai ales a doua zi, in sprijinul populatiei Capitalei, grupuri de cetateni din judete vecine, precum si grupuri de mineri din 5 bazine carbonifere (nu doar din Valea Jiului).
Pentru a se putea inregistra ca partid care sa poata participa la alegerile parlamentare, UCM trebuie sa adune 25.000 de semnaturi din 15 judete si in Bucuresti, pentru fiecare judet fiind necesare minimum 300 de semnaturi.
Pentru a se putea inregistra in vederea participarii la alegerile parlamentare, Uniunea Civica Maghiara trebuie sa adune cel putin 25.000 de semnaturi din 18 judete, plus Bucuresti.
Prezent in 134 de localitati din 40 de judete, PROFI este cel mai extins lant de retail modern din Romania.
din care sala de vanzari ocupa 460 m.p.Astfel, PROFI a ajuns sa activeze cu 284 de magazine in 40 de judete, constituindu-se in cea mai extinsa retea de retail modern din Romania.
Principalele 10 zone economice din Romania, unde se desfasoara 70% din businessul national, au continuat sa creasca, in timp ce celelalte 32 de judete au pierdut teren in continuare.
Estimarea in ce priveste numarul total de imobile ce ar urma sa fie expropriate sau sa constituie obiectul unui transfer este de 464 de unitati pe raza ambelor judete vizate incadrul mega-investitiei (Braila si Tulcea).
El a mai spus ca nu a reusit sa apara in fata presei din Bihor si din cauza ca nu are niciun spatiu in Oradea pentru a-si deschide un birou parlamentar, dar si pentru ca el mai are opt judete in care exista comunitati de cehi si slovaci pe care le reprezinta.
Iti aduce o nota in plus de prestigiu. Totusi, capitala unei tari iti da o alta valoare fata de alte judete", a afirmat Mantale.
"Am avut o reuniune in care am discutat despre problemele punctuale intilnite in judete, unde nu au fost alocati bani pentru asigurarea asistentei medicale, pentru invatamint si in special pentru caldura.
google-analytics.com