Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (3.69 secunde)
El este de acord ca paritatea sa fie cea propusa de liderii PD, numai ca aceasta ar trebui sa se inchida astfel la nivel national, insa la judete, printre care si Botosaniul, sa se tina cont de ce a obtinut fiecare formatiune la alegeri.
Impartiti pe judete, suma de la Guvern ar insemna, pentru judetul nostru, 1.000 de milioane de lei", declara Victor Manea, care este convins ca "judetul Constanta, inclusiv municipiul, poate lua respectivii bani.
Mai mult, reprezentantii PNL din mai multe judete i-au acuzat pe democrati ca practica alesi stil ca si PSD. In acest context, presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, a aratat ca aceasta atitudine este o imensa greseala din punctul de vedere al reformei morale a clasei politice.
Totodata, in fiecare localitate din cele trei judete vor fi lipite in total 1.000 de afise, pe care, in fundal, va putea fi observata o poarta traditionala secuiasca, precum si o chemare la manifestarea din 15 martie.
Trecerile masive, in unele judete, de primari si alesi locali de la PSD la PNL si mai ales PD sunt puse pe seama optiunii libere a celor in cauza.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
"Manifestarea este o contra-manifestatie la ce s-a intamplat la 15 martie in mai multe judete din Transilvania. Ne-au deranjat semnalele transmise care incitau la dezordine constitutionala, la separarea Universitatii Babes-Bolyai, la autonomie teritoriala.
Deputatul liberal Mircea Pusca a declarat si el ca, in cazul in care locuitorii unor judete solicita, prin referendum, constituirea unor unitati administrativ-teritoriale pentru atragerea de fonduri europene, care nu sunt cuprinse in Constitutie, va fi nevoie si de modificarea legii fundamentale.
Totodata, Olteanu a anuntat ca va efectua vizite in teritoriu pentru a vedea care este situatia in afara birourilor parlamentare si ca primele judete tintite sunt Clujul, Aradul si Zalaul.
Teritoriul in suprafata de 44.000 km2 si o populatie de 1,2 millioane locuitori a fost impartit in 13 judete:
Liderii organizatiilor PSD din cele opt judete ale Moldovei s-au intalnit ieri, la Iasi, cu presedintele social-democrat Mircea Geoana, vicepresedintele Valer Dornenau, secretarul general al PSD Miron Mitrea, Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Dan Ioan Popescu pentru a discuta situatia creata in partid in ultima perioada.
In total au fost alesi 150 de deputati, din cele mai variate straturi sociale, curente politice, reprezentanti de judete si comune, ai clerului, cadre didactice, corporatii prefesionale, institutii, functionari, etc.
"Atentie la sefii SRI din judete. Nu intrati in nici o combinatie cu vreun partid politic. Nu ei sunt cei care va pot asigura functia", este de parere presedintele Basescu.
In mai multe judete, filialele celor doua partide au oficializat practic intreruperea relatiilor: Alba, Bihor sau Mures. Figuri proeminente ale celor doua partide nu au ezitat sa faca declaratii dure la adresa partenerilor.
La 14 aprilie 1833, guvernatorul rus Kiseleff hotaraste mutarea capitalei fostului judet Ialomita de la Urziceni la Calarasi, calitate pe care Calarasiul o pastreaza pana in anul 1950, cand se infiinteaza regiunile pe teritoriile administrative ale fostelor judete, astfel ca in perioada 1950-1952 Calarasiul este capitala Regiunii Ialomita.
Ea va analiza si conflictele ivite in diferite judete intre membrii PD si PNL. "Protocolul Aliantei va fi respectat pana la termenul stabilit - 2008 - si chiar dupa", a declarat Adriean Videanu.
"Executarea silita ii sperie pe farmacistii din PFR" Acesta a mai spus ca "farmacistii proprietari de farmacii" risca sa dea faliment din cauza ca in mai multe judete Casele de asigurari de sanatate nu le-au platit acestora datoriile incepand cu 30 iunie 2005:
"Inainte de inceperea sezonului cald, mii de gospodarii au fost grav afectate de un nou val de inundatii, care au avut loc in mai multe judete ale tarii.
Iar pentru faptul ca, in cel putin trei judete, anume Alba, Bihor si Mures, sunt probleme de functionare in Alianta D.A., cred ca in aceste cazuri ambele partide sunt de vina pentru aceste situa-tii", a spus Olteanu.
In Romania sunt judete care au, singure, un PIB mai mare decat Republica Moldova, precum Timis, Prahova, Constanta sau Cluj, dar asta nu inseamna ca Republica Moldova este o zona de neglijat, pentru ca nu poti neglija aproape 4 milioane de consumatori si o tara care a facut progrese importante in ultimii ani.
google-analytics.com