Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (5.34 secunde)
Conform unui sondaj realizat de Biroul de Cercetari Sociale, finantat de Fundatia Societatea Civila, in perioada 1-7 august pe un esantion de 1.054 de persoane in 66 de orase si sate din 39 de judete, 36% dintre romani l-ar vota pe actualul sef al statului.
El a aratat ca imaginea PC "este dezastruoasa" in foarte multe judete, descalifican-du-se astfel, potrivit afirmatiilor sale, munca din filiale precum Galati, Prahova sau Hunedoara in care a sustinut ca PC are peste 20% in preferinta electoratului.
Guvernul a aprobat ieri Hotararea privind organizarea scrutinelor din 8 octombrie pentru alegerea consiliilor locale si primarilor din sapte circumscriptii electorale.
In aceste conditii, Forumul cere autoritatilor statului roman, "in numele celor aproape 100.000 de romani care traiesc in cele doua judete", sa intervina pentru "respectarea Constitutiei Romaniei si stoparea actiunilor separatiste".
Demnitarul crede ca trebuie sa se astepte mai intai rezultatele obtinute de celelalte judete, urmand ca intr-o zi- doua sa se hotarasca daca este necesar un asemenea baraj.
Noi, cei de la Galati, chiar am prezentat si mapele altor judete care nu si-au permis sa trimita oameni la Bruxelles.
Venit la Tribunal impreuna cu alte zece persoane, Talpes a depus mai multe kilograme de documente, printre care listele cu 125.000 de semnaturi de sustinere, din 34 de judete si din randul romanilor plecati in Austria.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a adunat ieri ostenii de prin judete si a inceput "un nou capitol" in lupta impotriva guvernarii portocalii, asigurandu-i pe cei 700 de alesi locali adunati la Bucuresti ca social-democratii vor castiga viitoarele alegeri parlamentare, dar si pe cele prezidentiale din 2009.
Reprezentantii romanilor din judetele mentionate solicita autoritatilor centrale elaborarea si aplicarea unei strategii nationale pentru solutionarea problematicii pastrarii si dezvoltarii identitatii nationale a romanilor, minoritari in cele trei judete.
Ideea avansata de liderii locali Liviu Scarlat, Tudorel Chesoi, Grigore Cocos si Constantin Tariceanu, reprezentand taranistii din opt judete, a venit in urma refuzului PD de a realiza o alianta cu PNTCD, motivat prin aceea ca sunt angrenati deja intr-o alianta cu PNL.
De asemenea, se cere ca in Constitutie sa fie inclusa reorganizarea teritorial-administrativa a tarii, in sensul ca locul actualelor judete sa fie luate de unitati administrative mai mari, cu atributii mult mai largi, si care vor juca si rolul regiunilor de dezvoltare.
Privind situatia pe judete, estul Romaniei este condus cu preponderenta de social-democrati, iar vestul de liberali si democrati. Contractul SIDEX, desecretizat?!
"Nu s-a discutat aceasta problema, dar cred ca membrii PC care conduc institutiile statului in judete nu trebuie sa se retraga, pentru ca sunt profesionisti care au ocupat prin concurs acele posturi", a afirmat Gheorghe Martin.
Sinistratii, ajutati de guvern 210 familii si persoane singure din 28 de judete, printre care si judetul Dolj, ale caror locuinte au fost distruse de inundatii, alunecari de teren sau incendii, sau care au pierdut, ca urmare a unor accidente, un membru al familiei, vor primi din partea statului ajutoare care variaza intre 200 si 15.000 de lei noi.
In comunicat se mai sustine ca "asa au facut oamenii lui Stoica si Stolojan in unele judete cand strangeau semnaturi pentru platforma si unitatea PNL, ceea ce demonstreaza ca intentia lor dintotdeauna a fost crearea unui alt partid".
Sondajul a fost realizat in perioada 29 noiembrie - 4 decembrie pe un esantion reprezentativ de 1.190 de persoane in varsta de peste 18 ani, in 83 de orase si sate din 40 de judete, avand o eroare statistica de plus/minus 3%.
Aceasta declaratie vine dupa ce sustinatorii din judete ai platformei au anuntat ca in cadrul campaniei incepute la 8 decembrie au strans semnaturi pentru inregistrarea PLD si ca printre semnatari se numara si membri PNL.
Probabil va fi cite o propunere de la fiecare judet, dar este posibil sa fie si judete care nu vor face nici o propunereā€, ne-a declarat vicepresedintele PSD, Dan Nica.
Vicepresedinte PC Mures, Dinu Socotar, a apreciat ca votul pe liste este motivul pentru care anumite judete sau chiar regiuni intregi nu vor avea reprezentare in PE.
"Pina in momentul de fata am fost in zece judete pentru a ma intilni cu organizatiile Partidului Liberal Democrat. De aici voi merge la Constanta.
google-analytics.com