Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (2.64 secunde)
Pe masura ce se finalizeaza reconstructia locuintelor distruse de inundatii si alunecari de teren, cele modulare vor fi preluate de prefecturile celor doua judete si transmise Inspectoratelor Judetene pentru Situatii de Urgenta, care vor asigura demontarea si conservarea lor.
La noi nu prea se mai pune problema, mai avem doar cativa, marunti, prin cateva judete", a mai afirmat deputatul PRM.
Chestorul Camerei Deputatilor, deputatul PSD de Dolj, Valeriu Zgonea, vrea sa doneze calculatoarele, imprimantele si aparatele de copiat de care s-au plictisit parlamentarii sinistratilor din cele noua judete inundate.
In timp ce ministrii democrati si-au numarat, sambata, steguletele rosii, pe care spun ca nu le mai au, in domeniile pe care le pastoresc, conducerea PD a masurat temperatura politica din judete.
Biroul de Cercetari Sociale din Bucuresti a realizat, in perioada 26 aprilie-4 mai, un sondaj de opinie in 70 de orase si sate din 37 de judete.
Pe de alta parte, MAE informeaza ca exista o atentionare emisa de catre autoritatile franceze de cod portocaliu de ninsoare pentru 19 departamente (judete) din estul Frantei (Ain, Aisne, Ardennes, Cote-d'Or, Doubs, Isere, Jura, Haute-Marne, Haute-Saone, Marne, Meurthe-et-Moselle, Meuse, Moselle, Nord, Bas-Rhin, Savoie, Haute-Savoie, Territoire de Belfort, Vosges).
"Cer PSD sa nu ne incurce" In privinta inchiderii focarelor de gripa aviara din judete, Flutur a tinut sa le aminteasca social-democratilor cazul din Vrancea, spunandu-le ca unii colegi de-ai lor de partid au indemnat oamenii din comuna Bolotesti sa nu predea pasarile pentru eutanasiere.
Aceasta dezbatere se organizeaza in 15 judete ale tarii si are ca obiectiv accelerarea reformarii parlamentarului roman, printr-o mai buna responsabilizare a acestuia in raport cu cetatenii si printr-o crestere a transparentei activitatii si deciziilor sale.
- propunerile de candidati au fost depuse si votate in organizatiile de colegiu si apoi in PSD judetean (in acest caz OJ PSD Prahova ) - au fost trimise in scris de catre Judete catre Secretarul General Liviu Dragnea care le-a supus la vot in cadrul Comitetului Executiv National!
Un obiect cilindric in aer O alta observatie a avut loc in iulie 1927, in comuna Nicolae Balcescu (Nu a fost specificata zona, acest nume fiind purtat in Romania de 12 localitati, aflate in 11 judete diferite).
Votul obstesc, direct, egal, secret, pe comune, in mod proportional, pentru ambele sexe, in varsta de 21 ani la reprezentarea in comune, judete ori parlament.
Prin acest concurs al autoritatii de Stat, Ialomita se numara printre cele 5-6 judete care au aeroporturi.” In conferinta sa, capitanul Botez a aratat ca problema aeroportului Calarasi a fost privita in ansamblul problemelor aeronautice.
In acelasi timp, organizatorii si-au impartit sarcinile in Piata Victoriei pentru a-i ghida cat mai bine pe colegii lor din judete, imbracati conform indicatiilor de la centru in alb, pentru a simboliza puritatea si a mima o adunare neutra, nu una rosie, in culoarea predominanta a partidului.
- Ministerul a facut o larga mediatizare a experimentului in 8 judete privind reforma, vorbindu-se de asigurarile de sanatate, de medicul de familie, de avantajele acestui sistem.
Organizatia Judeteana de Femei a Partidului Social Democrat Constanta a organizat sambata intalnirea zonala a Consiliului National al Femeilor PSD, care a reunit reprezentantele a opt judete si ale Bucurestiului la Hotel Ibis, in prezenta mai multor lideri centrali.
Un numar de 12791 de familii, respectiv 40.320 de persoane, din 258 de localitati situate in apropierea frontierei cu Iugoslavia, in actualele judete Timis, Caras-Severin si Mehedinti, au fost ridicate din caminele lor si deportate in Baragan.
Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei.
Ministrul Educatiei cere ca din mai multe judete sa fie aduse lucrari de la examenul de bacalaureat pentru reverificarea notelor acordate de comisiile de evaluare.
Peste 60 de membri fondatori si lideri ai organizatiilor de tineret ale PNL din 16 judete ale Transilvaniei s-au reunit ieri, la Cluj-Napoca, pentru a adopta o rezolutie privind actuala criza din partid.
Trebuia sa fim cum sint in alte judete, unde celor ca noi li s-a schimbat tinuta. Si unde sint salariile pe care ni le-ati promis?
google-analytics.com