Cautare

982 de rezultate pentru "prefixed judete" (4.64 secunde)
PLD-ul lui Theodor Stolojan pare a da primele semne de descompunere, dupa ce doua judete au anuntat deja o serie de intoarceri la matca liberala a unor dizidenti ratacitori.
"Vom monitoriza modul cum consiliile judetene si locale promoveaza aceste tehnologii si daca vom constata ca nu tin seama de ele, vom considera ca nu folosesc eficient banii primiti si vom reduce alocatiile catre judete", a spus Ioan Andreica.
De exemplu, in Dolj, din 21 de autospeciale de lucru cu apa si spuma, doar trei sunt noi. Oricum, in celelalte judete sunt cel mult doua inlocuite, asa ca noi stam bine", a spus Raducan.
Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, partea Romaniei din suma alocata este de 179 de milioane de euro, iar banii vor putea fi folositi pentru proiecte de parteneriat intre sapte judete dunarene din Romania si noua districte bulgaresti de pe malul fluviului.
Vicepresedintele PSD Ilie Sarbu a declarat ieri ca, daca au iesit de la guvernare, democratii ar trebui sa paraseasca si in judete posturile de conducere, precizand ca PSD nu are nicio intelegere cu PNL.
În plus, deputatul sustine ca detine informatii conform carora PSD si PNL vor încerca prin primarii pe care îi au în judete sa limiteze participarea oamenilor la vot.
În plus, deputatul sustine ca detine informatii conform carora PSD si PNL vor încerca prin primarii pe care îi au în judete sa limiteze participarea oamenilor la vot.
În plus, deputatul sustine ca detine informatii conform carora PSD si PNL vor încerca prin primarii pe care îi au în judete sa limiteze participarea oamenilor la vot.
Peste 25.000 de oameni, din opt judete, au participat ieri la cel mai mare miting electoral organizat in Romania ultimilor ani.
Social-democratii arata ca, in conditiile in care legea ii obliga pe prefecti si subprefecti sa fie apolitici, in calitatea lor de inalti functionari publici si sa nu se implice in actiuni electorale, in mai multe judete ale tarii acestia continua sa-si faca datoria fata de partidul din care au provenit.
Îmbracati în portocaliu din cap pâna în picioare, înarmati cu pancarte si steaguri, sustinatorii presedintelui au venit dis-de-dimineata cu autocarele din 11 judete.
Impaciutor si intelegator vizavi de rezultatele foarte slabe obtinute de multe judete, Geoana si-a aparat propriul scaun, mutand vina din curtea PSD in cea a "asa-zisilor aliati", care, in opinia sa, mai mult au incurcat decat sa ajute.
Din acest motiv am hotarit sa maresc numarul de zile pe care il petrec la Galati, dar si in celelalte judete din Regiune.
Un drum ce leaga doua judete e considerat proiect regional. Iata de ce trebuie sa discutam foarte mult despre aceste concepte, pentru ca cei care lucreaza in administratia locala si judeteana sa aiba un concept regionalist", a spus ministrul.
Legat de alegerile locale, Voiculescu a spus ca pana la inceputul lunii august vor fi cunoscuti candidatii PC la primariile municipiilor resedinta de judet din cele sase judete.
Deja avem seceta extrema in 5 judete", a precizat Traian Basescu. "Cea mai mare parte a productiei agricole pentru acest an este deja compromisa", a mai spus Basescu.
Gusa a facut aceste declaratii dupa ce s-a intanit cu tarani din noua judete, prin care a trecut in cadrul campaniei "In Europa, dar nu asa!".
Nu conteaza ca cele cinci judete ale Olteniei sunt in competitie pentru atragerea fondurilor nationale. Eu cred ca acest exemplu trebuie sa-l ia si alte partide.
In schimb, raportul de monitorizare mentionat contine un numar foarte mic de participari ale cetatenilor la sedintele publice organizate de administratia locala, spre deosebire de alte judete din Romania, fapt ce dovedeste - in opinia reprezentantilor organizatiei neguvernamentale amintite - o certa lipsa de interes din partea constantenilor in ceea ce priveste problemele cu impact asupra comunitatii locale.
"Liderii PSD au preferat sa dirijeze importante sume de bani in vederea sustinerii politice a lui Mircea Geoana, in acest sens fiind privilegiate judete ca:
google-analytics.com