Cautare

1351 de rezultate pentru "moldova" (7.30 secunde)
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada 2007 - 2008.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. ... Moldova a dat o lectie ca nu totul se cumpara in politica, adaugand ca ii felicita pe cei care "au rezistat presiunilor enorme".
Cum ar arata economia Romaniei daca s-ar reunifica cu Republica Moldova Exercitiu de imaginatie: ... Eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova ar aduce Romaniei un plus de 3,7 mil.
El spune ca in jurul Marii Negre sunt tari pe teritoriul carora sunt conflicte "inghetate", cum ar fi Azerbaidjan si "discutia Moldova cu enclava Transnistria", iar Romania este dispusa sa-si asume un rol important in "clarificarea lucrurilor", in democratizarea tarilor din jurul Marii Negre, ca o garantie de securitate pentru Romania si ca o contributie care sa consolideze pozitia ei in NATO si UE.
Senatorii au adoptat in sedinta de marti, 20 Septembrie 2016, cu un singur vot impotriva si o abtinere, o Declaratie prin care Senatul Romaniei saluta aniversarea a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova fata de URSS.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Republica Moldova a primit o veste buna de la Bruxelles", pe care o puteti citi in continuare.
E total gresit sa vorbim despre "romanizarea" Republicii Moldova Romania si Republica Moldova au o istorie si cultura comune, de aceea e total gresit sa se vorbeasca despre "romanizarea" statului vecin, ai carui cetateni isi vor alege viitorul in mod liber, a declarat ministrul de Externe, Titus Corlatean, intr-un interviu acordat agentiei ruse Interfax, cu prilejul vizitei sale la Moscova, transmite Agerpres.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Importanta semnarii Acordului de Asociere si a celui de Liber Schimb intre Republica Moldova si Uniunea Europeana" pe care o puteti citi in continuare.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a trimis SIF Moldova o comunicare cu titlu executoriu pentru o creanta in valoare de 250.000 de dolari. Aceasta este aferenta unui bilet la ordin avalizat de fostul Fond al Proprietatii Private (FPP) II Moldova.
Prima vizita in strainatate in calitate de presedinte al Romaniei a fost ieri, in Republica Moldova. ... Discutiile care au avut loc la Palatul Prezidential intre Basescu si presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, au avut un final care a entuziasmat ambele delegatii.
"Am discutat despre necesitatea cresterii nivelului de performanta a justitiei romanesti, probleme legate de aderarea Romaniei la spatiul Schengen, integrarea populatiei roma, strategia energetica a UE, strategia Dunarii, summitul NATO si OSCE, Balcanii de Vest si problematica Republicii Moldova", a declarat seful statului roman.
1) Mai devreme sau mai tarziu Republica Moldova va deveni un stat membru UE; 2) I-a sfatuit pe tinerii romani din Republica Moldova si din Transnistria sa ceara cetatenie romana;
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Drobeta Turnu Severin, ca spera ca fortele democratice vor ajunge la o intelegere pentru ca "Republica Moldova sa isi ia drumul catre UE", mentionand ca partea romana doreste normalizarea relatiilor bilaterale.
Seful statului le-a vorbit studentilor Universitatii Bogdan Petriceicu-Hasdeu din Cahul despre necesitatea ca Republica Moldova sa se apropie de UE, despre reforma in Educatie si despre proiectele comune pe care cele doua tari in care pot colabora.
Plenului Parlamentului European a votat pe 27 februarie, Raportul privind liberalizarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova. In 3 aprilie Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz a semnat decizia cu privire la eliminarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova care calatoresc in UE.
Moldova are nevoie vitala de infrastructura. ... Conform unei analize publicate de Ziarul Financiar, sursa saraciei crunte din judetele Regiunii Nord-Est (Moldova) este chiar Guvernul Romaniei.
Republica Moldova a declansat razboiul diplomatic cu Romania dupa luptele de strada de marti dintre tineri si politie. ... Dupa protestele in masa de la Chisinau, in cadrul carora au fost expuse lozinci privind unificarea Romaniei cu Moldova, Chisinaul a decis sa introduca regimul de vize pentru tara noastra.
Romania ar putea vinde din nou energie electrica catre Republica Moldova, care in prezent se confrunta cu o criza in acest domeniu. ... Putem sa realizam foarte simplu un export catre Republica Moldova.
"Sa fim corecti in relatia cu Republica Moldova", pe care o puteti citi in continuare. Saptamana trecuta, in timpul vizitei oficiale din Republica Moldova pe care am efectuat-o insotindu-l de domnul Presedinte al Senatului, domnul Crin Antonescu, am asistat la un eveniment de proportii.
Moldova are nevoie vitala de infrastructura. ... Conform unei analize publicate de Ziarul Financiar, sursa saraciei crunte din judetele Regiunii Nord-Est (Moldova) este chiar Guvernul Romaniei.
google-analytics.com