Ziarul Financiar informeaza : Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov, investitie de peste 30 de milioane de euro
Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov care include spatii de birouri cu o suprafata de 24.000 de metri patrati, in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro.
Centrul de afaceri, cel mai mare din Brasov, este situat la intrarea in oras dinspre Bucuresti si are un grad de inchiriere de circa 70%. Brasov Business Park este dezvoltat de firma Ravensdale Investments, filiala a Vlerick Group, fiind finalizata deocamdata doar prima faza a proiectului. A doua etapa va fi lansata daca primele spatii vor fi inchiriate integral si finantarea va fi asigurata, a declarat presedintele si proprietarul grupului Philippe Vlerick.
Grupul Vlerick are activitati industriale si financiare in tari din Europa de Est si Europa de Vest, India si SUA. In Romania, grupul este reprezentat de UCO Tesatura Giurgiu (tesaturi), BMT Iasi (echipamente industriale, tehnologia echipamentelor de sticla, matrite pentru industria de sticlarie si industria aerospatiala) si mai multe firme imobiliare, precum Royal Land, Brainvest si Ravensdale Investments, cu proiecte in zona oraselor Ploiesti si Brasov.