Cautare

675 de rezultate pentru "pietr" (2.42 secunde)
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. A. , care a transformat muntele de pe malul Dunarii intr-un dezastru ecologic.
ABS-ul (Anti-lock Braking System), sistemul de siguranta devenit standard pe majoritatea automobilelor produse acum in lume, a fost dezvoltat pentru prima data in 1929 pentru avioane.
Presedintele Traian Basescu a declarat, la Adunarea Generala Extraordinara a Grupului I al Comitetului Economic si Social European (CESE), desfasurata la Palatul Parlamentului, ca sustine necestitatea simplificarii sistemului de taxe si impozite.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, considera necesara intocmirea comisiei de ancheta pentru activitatea Elenei Udrea, intrucat ministrul PD-L a cheltuit suspect fondurile de la Turism.
O singura semnatura ar fi fost de ajuns ca TSP Ecoterm sa prejudicieze bugetul Primariei Navodari - care este ordonatorul de credite al primei unitati mentionate - cu mai multe miliarde de lei vechi.
Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a solicitat producatorilor emisiunii Top Gear sa modifice "remarcile jignitoare" la adresa Romaniei facute de prezentatorul Jeremy Clarkson in primul episod din seria 14, difuzat de BBC pe 15 noiembrie.
Senatul a adoptat miercuri 31 martie 2010 un proiect de lege care stimuleaza construirea de locuinte sociale destinate persoanelor si familiilor cu venituri reduse, precum si persoanelor evacuate in baza unor hotarari judecatoresti de restituire a proprietatilor.
Cristian Tudor Popescu publica in Gandul articolul cu titlul "Prioritatea zero". Solutia rationala este numirea ca premier a domnului Mugur Isarescu, afirma CTP.
Suzuki Alto s-a saturat sa tot fie asociat cu criza si, timp de trei zile, si-a insirat coerent toate talentele.
Suzuki Alto s-a saturat sa tot fie asociat cu criza si, timp de trei zile, si-a insirat coerent toate talentele.
Teodor Melescanu a raspuns la seria de intrebari puse de Gaita la Antena 1, iar colajul realizat pentru Plasa de stele a fost gustat cu placere chiar si de celebrul senator.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV.
Premium AEROTEC a inceput productia de piese pentru avioane iin noua fabrica de la Ghimbav, judetul Brasov, se arata intr-un comunicat al companiei.
9am.ro informeaza: Cum vad ziaristii de la Reuters Romania, tara fara autostrazi Agentia Reuters relateaza intr-un reportaj dur despre situatia soselelor din tara noastra, intitulat "Drumurile Romaniei catre nicaieri", o intalnire dintre ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si mai multi investitori germani.
Agero-stuttgart.de informeaza: ATENTIE LA INSECTE! (Autoare : Maria Diana Popescu) De cate ori nava se afla in deriva, marinarii in drept constitutional devin brusc legisti, schimba Constitutia, dau foc valurilor si declara stare de necesitate.
Constantin Gheroghe scrie pe blog: O ipoteza Baietii de la PDL n-au impins nesimtirea atat de departe incat sa interzica circulatia pe pod.
Agerpres informeaza: Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi si mediu Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi, mediu carora le este deschisa calea de noua lege a parteneriatului public-privat, a declarat marti premierul Emil Boc, la inaugurarea complexului comercial China Town de la Afumati.
AGERPRES informeaza :
Transalpina, soseaua cea mai spectaculoasa din Romania este aproape gata - GALERIE FOTO, VIDEO Transalpina, soseaua care face legatura dintre Oltenia si Ardeal, este aproape gata.
Romit TV, prima televiziune romano-italiana, s-a lansat oficial la Roma, in prezenta viceprimarului Romei, Sveva Belviso si a senatorului roman Mircea Geoana, informeaza Mediafax.ro.
google-analytics.com