Cautare

675 de rezultate pentru "pietr" (2.08 secunde)
Acuzatiile extrem de grave care planeaza asupra fratilor Iancu nu impieteaza cu absolut nimic prosperitatea afacerilor acestora.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
Electrica Transilvania Nord - Societatea de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Oradea vine in intampinarea clientilor sai, pentru a-i determina pe acestia sa capete incredere in serviciile furnizate.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat o actiune de verificare modului de respectare a prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea bijuteriilor din metale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase, precum si a obiectelor de aurarie, argintarie si de pietre pretioase.
In ultima perioada, scumpirea aurului a fost din ce in ce mai simtitoare pentru lucratorii comerciali specializati. Aceasta scumpire s-a facut simtita si la nivel mondial si se va reflecta in pretul bijuteriilor comercializate in Romania.
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
Recrutarea si plasarea fortei de munca atat pe piata interna, cat si pe cea externa pare o afacere profitabila, avand in vedere ca investitiile sunt minime.
Asociatia Investitorilor in statiunea Turistica Venus-Mangalia s-au reunit, in cursul zilei de vineri, 5 mai, la sediul organizatiei, pentru a discuta cu reprezentantul Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", Carmen Bogasiu.
Circul ieftin jucat zilele acestea de autoritatile centrale pe tema turismului pe litoral nu mai pacaleste pe nimeni si nu mai poate salva nimic dintr-un sezon care se anunta catastrofal.
Daca nu ai bani de investitii masive, dar ai cunostinte solide in ce priveste atragerea fondurilor UE, poti castiga sume importante de bani dand sfaturi altora.
Lucrarile pentru inchiderea minei Anina din judetul Caras-Severin vor incepe luni, dupa ce Guvernul a aprobat banii necesari pentru realizarea digurilor de retinere si rezistenta, transmite NewsIn.
Pentru reteaua de drumuri a Noului Rast se bat zece firme mari, care au fost invitate la negocieri de Consiliul Judetean (CJ) Dolj.
Executantul canalizarii in cartierele Catargiu si Brestei va incerca de saptamana viitoare sa gaseasca trei firme carora sa le subcontracteze lucrarea de ridicare si transport a pietrisului, uitat pe strazile din aceste zone.
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis saptamana aceasta la Pitesti si Oradea doua puncte de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si firme, a anuntat ieri institutia bancara.
In primele 10 luni ale anului 2006 judetul Constanta a primit sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale in valoare de 29.842.000 RON, fata de 24.183.330 RON in cursul anului precedent, a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Pentru a ne arata cat de priceputi sau inventivi au fost romanii in a cheltui banii europeni, Ministerul Agriculturii pune la dispozitia celor interesati o lista cu proiecte de succes realizate cu ajutorul fondurilor Sapard.
Mitsubishi a creat noul Outlander pe baza experientei acumulate in timp in competitiile de specialitate, cum este Raliul Dakar, si pe baza traditiei automobilelor cu tractiune integrala.
Bijuteriile reprezinta obiecte de podoaba din materiale pretioase sau aliaje ale acestora, care au sau nu pietre pretioase. Marcarea reprezinta operatiunea de atestare a continutului de metal pretios, fin, prin aplicarea unei marci.
google-analytics.com