Cautare

675 de rezultate pentru "pietr" (2.62 secunde)
Luni, la Prefectura Bihor a avut loc intalnirea dintre primarii localitatilor bihorene si conducerile Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, OJCA Bihor, APIA Bihor in legatura cu imbunatatirea ritmului de depunere a cererilor de sprijin in cadrul schemei de plati directe.
Spre deosebire de alte bijuterii din metale pretioase, verighetele sunt scutite de acciza de 25% care se aplica pentru articolele din aur, argint si alte metale si pietre pretioase.
Inspectoratul Judetean de Constructii Constanta a luat la puricat toate lucrarile care s-au realizat in cadrul programului SAPARD. Cum era de asteptat, la unele dintre acestea au fost descoperite deficiente, pentru care s-au dat dispozitii de remediere.
Primaria Municipiului Mangalia a demarat un nou program de colectare a deseurilor menajere, care, conform regulilor Uniunii Europene, vor fi stranse de la populatie pe "categorii".
Producatorii de masini exotice au noroc la vânzari.
Pensiunile turistice rurale din intreaga tara, membre ale Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural - ANTREC Romania, isi vor deschide portile pentru vizitatori in perioada 14-20 aprilie, cu ocazia Saptamanii Europene a Turismului Rural.
Potrivit unui studiu realizat de CLIMM Craiova, din punct de vedere turistic, Oltenia si regiunea similara din Bulgaria (zonele nord-vestica si central-nordica) se confrunta cu aceleasi probleme.
În conditiile în care gresia si faianta sunt preferatele multor oameni, sa dezvolti o afacere bazându-te pe marmura e un act de curaj.
Grupul german Daimler renunta la deschiderea unei fabrici la Cluj si vrea sa investeasca in Bihor. Nemtii si-au indreptat atentia spre doua amplasamente din judetul Bihor.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Renault Technologie Roumanie (RTR) a inaugurat, joi, lucrarile de constructie la Centrul Tehnic de la Titu, unde vor fi realizate o parte din testele de vehicule si organe mecanice concepute de birourile de proiectare ale Grupului Renault.
A VIII-a editie a expozitiei de autovehicule comerciale si utilitare care a inceput joi, 18 septembrie, pe esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor a adus in fata potentialilor beneficiari cele mai noi modele de autocamioane si autoutilitare Iveco, Scania si Mitsubishi.
Primaria Slatina este gata sa trimita cele 15 proiecte pentru modernizarea orasului, cuprinse in strategia de dezvoltare durabila a muncipiului resedinta de judet.
Primaria comunei Tuzla deruleaza, in aceasta perioada, o serie de proiecte in ton cu sezonul.
Planul Integrat de Dezvoltare (PID) a Zonei Metropolitane Craiova a fost definitivat, anunta municipalitatea din Banie. Primaria a prins in PID mai multe grupuri de proiecte zonale, de importanta pentru municipiu, dar si pentru comunele partenere, in baza carora sa obtina fonduri europene.
Invatamantul si sistemul de asistenta sociala sunt prioritatile bugetului judetului Dolj in acest an, in timp ce din lista de investitii cei mai multi bani sunt alocati reabilitarii Aeroportului din Craiova.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. A. , care a transformat muntele de pe malul Dunarii intr-un dezastru ecologic.
google-analytics.com