Constantin Gheroghe scrie pe blog: O ipoteza
Baietii de la PDL n-au impins nesimtirea atat de departe incat sa interzica circulatia pe pod. E de bine! Dar ce m-a surprins in dimineata asta a fost bucuria celor care treceau peste pod. Era ca pe vremuri, la victoria nationalei de labingbol. Oamenii au nevoie de astfel de momente, cand sa simta ca au motive sa fie mandri ca sunt romani.
Ce ati zice daca maine, vrand sa traversam cu masina Pasajul Basarab, am vedea ca e blocat de Politie? Vi se pare ca sunt dus cu capul? Ei bine, nu! Scandalul "avizului" lipsa se intinde, si o tanti de ISC sugera, la TVR(care a prezentat evenimentul exclusiv prin prisma "pericolului" sugerat de ISC), ca va aplica aceasta interdictie.
Ce vor sa faca idiotii astia de la PDL? Vor sa nu-i mai voteze decat rudele lor in Bucuresti? Cred ca daca ne enerveaza ne vom intoarce cu fata la ei? Ei bine, nu! Nu e departe momentul in care au sa fie luati cu pietre, la propriu! Cred ca sunt foarte populari dupa ce au intrerupt marile lucrari de infrastructuri din oras? Ia sa-si verifice ei popularitatea! Unu‘ n-a avut curajul sa se arate azi pe pod! Boc a sters-o la Cluj, Basescu isi bronzeaza gheata din pahar la Neptun, Fecioara din Plescoi s-a camuflat in peisaj. Oricum, pe unde apar, cand mai apar, cetatenii multumiti de buna lor guvernare le bat obrazul cu vehementa.
Astept sa faca si magaria asta. Se va trece pe raboj. Si decontul va fi unul pe masura. Nu mai e mult pana in 2012...