Cautare

675 de rezultate pentru "pietr" (2.43 secunde)
Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu Jiu gazduieste in perioada 29 iunie - 1 iulie cel de-al XIII-lea Congres International de Dacologie, intitulat "Pietrele dacilor vobesc"
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate.
misiuneacasa.ro: Piscine gonflabile pentru gradini mici Dimensiunea gradinii este o problema a caselor construite in ultimii ani pe suprafete mici de teren astfel incat pretul de vanzare sa fie cat mai accesibil.
In prezenta onorabililor oaspeti, dezvoltatorul rezidential Adama, lider al pietei de imobiliare, a celebrat recent asezarea pietrei de temelie pentru cea de-a doua faza a proiectelor Edenia Titan si Evocasa Optima.
Tiberiu Lovin a publicat pe wwww.reportervirtual.ro un articol despre conflictul de munca de la Jurnalul National, unde angajatii nu si-au luat salariile de 3-4 luni.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata: Infrastructura rutiera â€" prioritate a Guvernului Victor Ponta. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Un apel pentru sprijinirea valorilor autohtone.
4Tuning.ro informeaza:
Saptamana aceasta, PROFI a deschis inca cinci magazine la Scheia, Bordusani, Patulele, Pietrosani si Bucuresti. Sase dintre unitatile inaugurate in iulie functioneaza in format Loco, trei in format City si patru in format Standard.
Ca fotbalist, Filipovici a jucat impotriva Universitatii in doua editii ale Cupei UEFA, in 1976 (pe cand era la Steaua Rosie Belgrad) si 1983 (jucator la Benfica), a marcat patru goluri in cele patru partide disputate, gruparea din Banie fiind eliminata din competitie in ambele editii mentionate.
Mijlocasul George Florescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Victor Piturca este al doilea selectioner care il convoaca la prima reprezentativa, ceea ce inseamna ca are o anumita valoare, in ciuda criticilor de care a avut parte.
enational.ro: Steaua a invins Dinamo cu 3 - 1. Vezi rezumatul meciului Derby-ul Steaua - Dinamo s-a desfasurat duminica seara, de la 21.30, pe Arena Natională
Jurnalul National: Craciun cu zapada pe partiile din Romania. Urmareste LIVE cum se schiaza la munte pe webcam jurnalul.ro Click pentru a urmari LIVE partiile de schi http://jurnalul.ro/webcam/camere-la-munte.html • Mii de turisti se afla, in aceste zile, la munte pentru sarbatorile de Craciun.
De ce fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion (4) (Continuare) prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion.
Va vine sau nu sa credeti, dar notebook-ul urmator concureaza cu succes, in ceea ce priveste pretul, cu unele dintre cele mai scumpe automobile din lume.
Doua grupari distincte de hackeri constanteni au fost anihilate zilele trecute de politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Informatice din cadrul Directiei Generale de Combatere a Criminalitatii Organizate a IGPR.
Google si-a modificat, marti, logo-ul pentru a celebra 1 Martie, literele care formeaza cuvantul avand aspectul unui snur de martisor, in culorile alb si rosu, relateaza Mediafax.
Libertatea informeaza: Google serbeaza martisorul. Azi, de 1 martie, pagina in limba romana a motorului de cautare Google te intampina in culorile alb si rosu, sigla fiind sub forma unui snur de martisor.
STIRI.COM.RO INFORMEAZA : GIOACHINO ROSSINI ANIVERSAT DE GOOGLE LA 220 ANI DE LA NASTERE Pe 29 februarie se implinesc 220 de ani de la nasterea lui Gioachino Rossini, care este aniversat de Google intr-un an bisect 2012.
google-analytics.com