Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. Un lucru mai putin cunoscut despre fostul ministru al Justitiei este ca a copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea.
Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa. Mai mult, au copilarit pe aceeasi ulita. Catalin Predoiu a petrecut cativa ani ai copilariei la bunicul dinspre tata.
Tot in Pietrosu, la cateva case distanta, in curtea lui Ion Udrea, se juca Elena, cea care avea sa-i devina lui Catalin, peste multi ani, colega de guvern.

Catalin Predoiu, numit premier interimar

Elena Udrea a locuit pana la 6 ani la Pietrosu, un sat din comuna buzoiana Costesti, impreuna cu fratele, parintii si bunicii dinspre tata. Bunicul, poreclit in sat Cantonieru, are acum 88 de ani.
Batranul Cantonieru si-a adus aminte si de Catalin Predoiu de pe vremea cand era copil.
"Tatal lui Predoiu asta a fost cuscru cu mine, ca tinea sora mea un frate al lui", a mai zis Ion Udrea. Elena Udrea si Catalin Predoiu au copilarit la cateva case distanta.
"Un baiat frumos, cuminte, venea pe la bunica-sau. Ea e fata lui varu-meu din partea mamei", a precizat Maria Predoiu, vecina.
Cei doi au fost elevi si la acelasi liceu, acum, Colegiul National "B.P. Hasdeu". Catalin Predoiu l-a absolvit in 1986, iar Elena Udrea, sase ani mai tarziu.