Primarul Emil Boc si-a reluat luni activitatea la Primaria municipiului Cluj-Napoca dupa interventia medicala de indepartare a pietrelor la rinichi de saptamana trecuta, urmand sa se prezinte la control peste doua saptamani. "Ma simt bine. Sunt in picioare, cu pietrele sfaramate, pe care le elimin. Orice om care a avut pietre la rinichi stie ce inseamna acest lucru. E important ca nu am facut complicatii sau infectii care ar putea sa imi pericliteze activitatea", a declarat Emil Boc. El a adaugat ca se va prezenta la control peste doua saptamani, in functie de evolutia actuala. "Sper sa nu ia vreo piatra o directie gresita si sa-mi provoace alte colici. Am avut din 1992 tot felul de colici si sunt pregatit sa le depasesc", a afirmat primarul Clujului.
Boc a mai declarat ca se afla la regim alimentar, neavand voie sa manance nuci, alune sau ciocolata sau sa bea apa minerala.
Emil Boc a suferit joi o interventie medicala la o clinica din Cluj-Napoca, unde i-au fost sparte pietrele de la rinichi. Boc a fost externat la putin timp dupa operatie si a stat acasa.