Cautare

3133 de rezultate pentru "pdl" (3.02 secunde)
Liderul PDL, Emil Boc, a declarat ca democrat-liberalii vor discuta cu orice partid va intra in viitorul Parlament, pentru a forma Guvernul, desi personal este adeptul unui Cabinet PDL, fie acesta chiar unul minoritar, sustinut de alte formatiuni din Parlament.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, la finalul sedintei BPN, ca formatiunea democrat-liberala face un apel catre toate partidele politice pentru stoparea violentelor in campania electorala.
Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, dupa ce BEC a dat rezultatele finale la primul tur al alegerilor locale, ca PDL a obtinut acum mai mult decat a obtinut Alianta D.A la alegerile din 2004.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
La PDL Constanta in schimb lucrurile sunt intr-o ceata totala. Nimeni nu are voie sa cracneasca despre stadiul intocmirii Biroului Permanent Local (BPL) al PDL Constanta (adica structura de conducere de la municipiu).
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, marti, ca in acest moment, din cauza crizei economice, este nevoie de unitate politica si majoritate solida in Parlament pentru viitorul program de guvernare, dar nu de guvern de uniune nationala.
Formarea unei majoritati PDL-PSD nu pare prea indepartata, in conditiile in care social-democratii au anuntat deja ca nu se vor crampona de numirea lui Mircea Geoana la carma Guvernului. ... Presedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa (foto dreapta), a anuntat ca ar prefera sa ajunga la o intelegere cu PDL.
Mircea Banias si Radu Mazare (foto) ar putea fi chemati la Bucuresti pentru a-si rezolva problema impartirii posturilor de directori in fata conducerii coalitiei PDL-PSD.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
"Basescu pregateste a doua garnitura la Palatul Victoria si la conducerea PDL"' , pe care il puteti citi in continuare.
Romania Libera publica un articol despre dorinta PDL de a cuceri Primaria Capitalei folosind atuurile unei femei celebre.
Sedinta conducerii organizatiei judetene PDL Constanta s-a incheiat fara un rezultat clar, deoarece taberele in disputa, cea din jurul Mariei Stavrositu si cea din jurul lui Mircea Banias au votat decizii contradictorii, astfel ca problemele vor fi solutionate de conducerea centrala a partidului.
Presedintele Traian Basescu ar trebui sa lase PDL sa-si ia soarta in maini, pentru ca partidul sa scape de eticheta de partid prezidential, fara identitate si doctrina. Aceste consideratii apartin senatorului PDL Radu F. ... Ceea ce e extrem de grav si pentru Guvern, ai pentru partid", afirma senatorul PDL.
Senatorul Georgica Severin (foto) a anuntat, marti dimineata, 24 August 2010, la inceputul sedintei de plen a Senatului convocat in sesiune extraordinara, ca si-a dat in cursul acestei zile demisia din PDL, urmand sa activeze ca independent, fara legatura cu grupul independentilor existent in acest for legislativ.
Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, are "naivitati care nu sunt de nivelul unui sef de partid", social-democratul afirmand ca liberalii au negociat cu PDL votul din Senat asupra Legii Agentiei Nationale de Integritate (ANI).
Ea a obtinut 979 de voturi din cele 999 si astfel a fost aleasa presedintele Organizatiei PDL Bucuresti, careia pana in acest moment i-a asigurat interimatul, dupa ce Vasile Blaga si-a inaintat demisia.
PDL se pregateste sa-i zguduie iar scaunul lui Geoana Sesiunea care ia startul nu peste multe zile se anunta tensionata de la bun inceput, in conditiile in care Birourile Permanente isi vor alege noua componenta, iar decizia din noiembrie a Curtii Constitutionale, dar si ruperea aliantei PSD-PC deschid drum pentru "meciuri" crancene.
666, le-a dat termen parlamentarilor pdl-isti, ca pana la 15 februarie sa numeasca pe cine trebuie in CSM, asa cum au facut la Curtea Constitutionala, iar la Senat, sa faca ce-or face, ca sa devina majoritari in Biroul Permanent.
Liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Craiova, ca il va sustine la presedintia partidului pe Vasile Blaga, care, in opinia sa, ar reprezenta "cea mai buna varianta", intrucat "la 48 de ore dupa alegeri" partidul ar creste cu 7 procente.
Boc, parlamentarilor PDL: ... Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
google-analytics.com